Pět každodenních šperků, které doplní váš outfit bez ohledu na váš styl

 Móda 
01. prosince 2020 11:00 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Šperky podle posledních trendů Pixabay
Večírková sezona je sice letos zjevně mimo hru, ale to neznamená, že byste do svých podzimních a zimních outfitů neměly vnášet jiskru.

Vlastně by se dalo říct, že naopak. Je doslova ten správný čas dopřát si nějaké nové doplňky, přesněji dobře vybrané šperky, které vám rozzáří den v časech pochmurných a chladných dní.

Jaké jsou trendy

V této sezoně jde především o párování, ale i správné kombinování vašich šperků. Takže je především důležité mít takových pět kousků, které lze vhodně kombinovat, které rovněž pohodlně spárujete a jež v neposlední řadě budou nositelné i samostatně.

Samozřejmě je zcela na vás, zda půjde o šperky zlaté, stříbrné, platinové nebo o bižuterii. V dnešních časech to nehraje takovou roli. Důležitý je design a jejich praktické využití, jak už jsme o tom mluvili o odstavec výše.

Náhrdelník

Designéři doporučují pro nadcházející měsíce dvojitý náhrdelník s nějakými třpytivými kameny. Je zajímavý, krásný a velmi praktický. Při slavnostnějších příležitostech bude vypadat okázale, přitom bude vhodný i na denní nošení. A pokud sladíte kameny, pak ho samozřejmě snadno budete kombinovat s dalšími šperky.

Náušnice

Současným trendem jsou visací řetízkové náušnice, samozřejmě rovněž s nějakým tím třpytivým kamenem. Jsou elegantní a nepřehlédnutelné a pokud zvolíte nějakou neokázalou variantu, můžete je nosit prakticky pořád.

Náramek

S náramky je to podobné jako u náušnic. Rozhodně se poohlédněte po nějakém řetízkovém náramku s drobným přívěškem a drobným kamenem. Takový náramek se nosí na ruce pouze jeden, ale pokud chcete, můžete je vrstvit s dalšími řetízkovými náramky, i když to designéři úplně nedoporučují.

Falečný piercing do uší

Nemusíte se děsit. Nejde rozhodně o nic drsného, nýbrž naopak o elegantní ozdobu uší. Ideální je takový falešný piercing, který umístíte na ušní lalůček, přičemž jej můžete snadno nosit v kombinaci s visacími náušnicemi.

Prsten

Problematika prstýnků je malinko složitější, protože současným trendem je vrstvení prstenů. Pokud ale chcete nosit pouze jeden prstýnek, pak samozřejmě vyberte takový, aby jeho kameny ladily s kameny na vašich ostatních špercích. Pokud chcete na prst navléknout hned několik prstenů, pak si klidně dopřejte prstýnek s barevnými kameny, který se hodí právě pro tolik oblíbené vrstvení. Dále čtěte: Kabelky s řetízkem jsou hitem letošního podzimu.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod