Zabalte se v zimě do pořádného kabátu

 Móda 
17. listopadu 2020 14:14 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Bez prošívaného kabátu se letos neobejdete Depositphotos
Vše, co ve spojení s módou v zimě potřebujete, je zůstat v teple. Nejde samozřejmě o teplo domova, ale o pořádně teplé oblečení. A to je důvod, proč prošívané kabáty stále nevycházejí z módy a letos se podle módních tvůrců budou nosit opravdu hodně.

Dříve se do prošívaných bund a kabátů oblékali tak akorát polární průzkumníci, dnes je z toho módní trend. Prošívaný kabát je teplý a díky módním návrhářům se z něho stal skutečný módní kousek. Vrstvy izolace vám zajistí delší pobyt v teple, proto jsou tyto kabáty ideální pro dlouhé zimní procházky.

Jaké prošívané kabáty se letos budou nosit?

Většinou se letos nebudeme oblékat do krátkých prošívaných bundiček nebo kabátků, jejichž délka končí někde v polovině hýždí. Letošní zima je totiž ve znamení dlouhých prošívaných kabátů. A když už si nebudete chtít vyjít v kabátu, jehož délka končí někde v polovině lýtek, určitě si musíte pořídit alespoň ten s délkou do poloviny stehen či nad kolena.

A co barvy? Samozřejmě vede klasická černá, ale pokud chcete něco více odvážného, pak rozhodně nic nezkazíte stále módní khaki nebo krémovou. Jsou totiž stejně neutrální, ale rozhodně zajímavější než černá.

Nejstylovější prošívané kabáty pro letošní zimu

Nejstylovější jsou letos ty kabáty, které mají tu správnou délku. Tedy ideálně alespoň do poloviny lýtek, ale můžete si klidně dopřát i opravdu dlouhý prošívaný kabát, který vás udrží perfektně v teple.

Módní tvůrci se zamilovali do kombinace dlouhého prošívaného kabátu a kontíkových šněrovacích bot.

Váš kabát nemusí nutně vypadat sportovně. Můžete si vybrat například prošívaný kabát, který má klopy a pásek.

Vyhýbat se nemusíte ani bílému dlouhému kabátu, pokud tedy pro vás není bílá zásadně nepraktická.

Nabídka prošívaných kabátů je letos opravdu veliká. Jejich vzestup ke slávě jsme mohli pozorovat už v loňském roce, takže pokud jste si kabát nepořídili už loni, letos se bez něj opravdu neobejdete.

I z toho důvodu letos módní návrháři vymysleli prošívané kabáty v mnoha barevných variantách, délkách a designech. Prošívaný kabát díky tomu můžete mít jak pro společenskou příležitost, tak na běžné nošení do práce nebo na výlety. Dále čtěte: Koronavirus mění nejen naše životy, ale i módu. Styling je velmi snadný.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47