Koronavirus mění nejen naše životy, ale i módu. Styling je velmi snadný

 Móda 
10. listopadu 2020 11:13 / Mirka Malá
  0
📷
6 fotografií v galerii
Z home office lze vyrazit ven i v teplácích a saku Depositphotos
Koronavirus mění naše životy a mění i módu. Část populace pracuje z domova a ven vychází jen minimálně. Pouliční móda si ale poradila po svém a zkombinovala domácí oblečení se svrchními prvky.

Pokud jednou za den vyrazíte jen nakoupit do supermarketu nebo si dojdete do restauračního okénka pro oběd, nač se převlékat a stylovat? Prostě jen na své domácí oblečení hodíte sako nebo kabát a je to.

Džíny nefrčí, na nákup vyražte klidně v teplácích

Džíny byly rychle vyměněny za pohodlné domácí oblečení, takže nejčastěji tepláky. Blazery byly zase nahrazeny nadměrně velkými mikinami. Společenské oblečení je teď fakticky pasé a někteří módní tvůrci se už rychle přizpůsobují novému podzimnímu trendu.

Takže vše, co nyní potřebujete, je mikina, tepláky, možná i nějaký domácí overal a sako nebo podzimní kabátek. Zkrátka domácí oblečení na ven je nyní zcela přijatelné.

Jak a co kombinovat

Styling je opravdu velmi snadný. Záleží jen na tom, jaké oblečení pro volný čas a domácí nošení máte. Pak už jen z věšáku v předsíni vezmete svoje podzimní sáčko nebo kabátek, nazujete tenisky a jdete na nákup.

Nejvíc se samozřejmě nosí mikiny, a to ty s kulatým krkem nebo i s kapucí. Tu si zkrátka jen přehodíte ven přes sako nebo kabát.

Tepláky, které doma nosíte, si samozřejmě můžete také nechat a vůbec se nemusíte převlékat do džínů nebo jiných kalhot. Někteří módní tvůrci dokonce navrhují, že si k saku nebo kabátku můžete vzít i běžecké oblečení, tedy kalhoty nebo legíny.

A v neposlední řadě můžete ze své domácí pracovny vyrazit na nákup i ve svém domácím overalu.

Doplňky?

A jak je to s doplňky? To záleží jen na vás. Pokud si chcete vzít ke svému outfitu i svoji designovou kabelku, žádný problém. Pandemie koronaviru zkrátka přepisuje i módní tradice, takže letos na podzim je rozhodně všechno možné. Dále čtěte: Bundy a kabáty z umělé kožešiny se letos v zimě budou hodit pro každou příležitost.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve