Svetrové šaty jsou na podzim výbornou volbou. Zakryjí kila navíc a vypadají sexy

 Móda 
24. listopadu 2020 10:48 / Eva Vogelová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Svetrové šaty můžete kombinovat s různými kousky oblečení  Depositphotos
Na podzim se výrazně ochladí a většina žen si obleče kalhoty. Pokud však máte rády šaty, není důvod je odkládat. Existují totiž svetrové šaty různých střihů, které vás zahřejí i v sychravém počasí. Rozhodně by vám neměly v šatníku chybět.

Svetrové šaty vypadají jako prodloužený svetr. Obepnou vaše křivky a díky nim můžete vypadat sexy i v chladném počasí. Patrně nikdy nevyjdou z módy, protože jsou praktické a zároveň v nich většina žen vypadá fantasticky. A navíc sluší i těhotným ženám.

Svetrové šaty můžete kombinovat téměř se vším

Svetrové šaty mají obrovskou výhodu, protože se hodí téměř ke všemu. Můžete je různě variovat. Navíc se v nich budete cítit i pohodlně. „Kromě toho, že jsou pletené šaty maximálně komfortní, můžete je nosit s kozačkami, kotníkovými botami v biker stylu či teniskami. Obléknete na ně elegantní zimní kabát, džínovou bundu i kožený křivák. K tomu všemu se dají ještě různě vrstvit, takže se nemusíte bát, že je neunosíte. Můžete jim dát několik podob a díky tomu vás brzy neomrzí,“ tvrdí módní blogerka Anna English. Svetrové šaty si můžete pořídit v několika variantách, proto by byla škoda mít ve skříni jen jedny.

Rolákové svetrové šaty

Pokud chcete svetrové šaty, které vás skutečně zahřejí, rolákové šaty jsou pro vás skvělou volbou. Bezpečně vám zakryjí krk, takže se nebudete muset bát zimy. K nim si můžete obléct teplé punčochy a boty, jaké se vám líbí. Hodit se k nim budou i kozačky zakrývající stehna. Budete v nich vypadat sexy a zároveň zůstanete v teple, což je velká výhoda těchto šatů.

Svetrové šaty v oversize stylu

Rády byste pod šaty schovaly několik kilo navíc? Svetrové šaty v oversize stylu vám pomohou. Některé z nich mohou být dlouhé i do poloviny stehen, takže se nemusíte bát, že by vám byla zima. Doporučujeme vám maxi svetrové šaty přepásat páskem v pase. Díky tomu budete vypadat trochu štíhleji.

Svetrové šaty s odhaleným ramenem

Ve svetrových šatech se můžete cítit velmi sexy. Ideální pro vás bude střih přes jedno rameno. Druhé si shrnete dolů. Můžete si k nim nasadit i trochu výraznější náhrdelník, ale dobře budete vypadat i pouze s holou klíční kostí. K šatům se vám bude hodit teplý zimní kabát. Zjistěte, jaké se letos budou nosit.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve