Dětské boty se svíticí podrážkou jsou stále oblíbenější. Jsou hravé a děti jsou i více vidět

 Móda 
22. listopadu 2020 16:08 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dětské boty se svíticí podrážkou jsou velkým hitem Depositphotos
V zimním období se brzy stmívá a rodiče tak musejí řešit, jak své děti vybavit reflexními prvky. Boty se svíticí podrážkou mohou být takovým řešením, které se dětem navíc bude dozajista líbit.

Dětské boty se svíticí podrážkou jsou hitem poslední sezony. Děti takovou obuv doslova milují. Jsou hravé, jsou trendy a ještě ke všemu dětem zajistí dobrou viditelnost ve tmě.

Jsou takové boty bezpečné?

Nejde ale jenom o módní trendy nebo hravost, kterou dětem takové boty přinášejí. V první řadě jde samozřejmě o bezpečnost dětí. Takže mnoho rodičů řeší otázku, zda LED boty nemohou být pro děti nějakým způsobem nebezpečné. Pravdou totiž je, že aby podrážka dětských bot mohla svítit, musejí být v botách samozřejmě baterie.

Taková baterie se zapíná pohybem a je dobíjena pomocí kabelu. Jak mohou být tedy takové boty nebezpečné? Přeci jen tu jedno velké ALE je. LED osvětlení podrážek se samozřejmě nesmí dostat do styku s vodou, takže děti takové boty nemohou nosit do vlhkého počasí. Svíticí boty tedy nejsou vhodné pro každodenní nošení.

Jaké boty dětem vybrat?

Pokud se rozhodnete svým dětem udělat radost a pořídíte jim boty se svíticí podrážkou, pak rozhodně vybírejte jen mezi těmi značkovými. Pokud byste se takové boty pokusili koupit od nějakého neznámého výrobce, určitě byste riskovali, že LED svícení nějakým způsobem může selhat i bez kontaktu s vodou.

Jelikož jsou ale dětské boty se svíticí podrážkou velmi populární, odpovídá tomu také jejich poměrně velká nabídka. Vybírat tedy můžete jak ze sportovní dětské obuvi, tak třeba ze zimních sněhulí.

Každé takové boty pak obsahují od výrobce informace, jak je správně a bezpečně užívat. Pokud tyto pokyny budete dodržovat, vaše děti si budou ve svých svíticích botách užívat oblíbeného trendu a jejich boty zároveň budou do značné míry fungovat jako dobře viditelné odrazky. Dále čtěte: Jak roztáhnout kožené boty tak, aby vám dokonale padly.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47