Pět základních kousků, které nesmí chybět v šatníku žádné ženě

 Móda 
25. ledna 2021 08:33 / Mirka Malá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Kousky, které můžete stále kombinovat Depositphotos
Nechcete stále měnit svůj šatník podle posledních trendů? Nemusíte. Stačí, když ve vaší skříni bude pět základních kousků, které jsou věčné a snadno je budete moct kombinovat s dalšími kusy tak, abyste stále byly trendy.

Je to poměrně jednoduché. Mějte několik kousků v černé a bílé, klasických barvách, které nikdy nevyjdou z módy a lze je kombinovat prakticky se vším. A které kousky to jsou?

Midi šaty

Midi šaty v černé jsou opravdu univerzální. Vaše šaty pro všechny příležitosti by měly mít dlouhý rukáv a střední lem, aby mohly fungovat spolehlivě po celý rok. Nemusí to být samozřejmě černá, ale neutrální a černobílé odstíny se snáze uplatní.

Můžete je nosit do kanceláře s mokasínami nebo s designovými teniskami, v létě s balerínkami, pantoflemi či žabkami a v zimě v pohodě s kozačkami. V zimě si pod ně klidně můžete vzít lehký rolák, aby vám nebyla zima, pro společenské příležitosti zase midi šaty stačí vylepšit šperky.

Bílé tričko

Každá žena potřebuje ve svém šatníku bílé tričko, alespoň jedno. Tento základní kus už totiž dávno není vyhrazen jen pro sportovní příležitosti. Můžete jej vrstvit pod slip šaty, nebo obléknout k džínám a botám na podpatku.

Klasický černý kostým

Pokud jste to ještě nevěděly, kalhotový kostým je zpět ve velkém stylu. Investujte do decentního střihu a můžete jej i snadno rozdělit a nosit sako i kalhoty zvlášť. Sako si například můžete vzít přes šaty nebo v kombinaci s džínami a podpatky, zatímco kalhoty se širokými nohavicemi vypadají skvěle se svetrem a dokonce i se sportovními botami.

Oversized svetr

Tyto svetry stále nevycházejí z módy a letos dokonce frčí i oversized roláky. Snadno se kombinují s kalhotami, sukní či džínami a vynést je můžete opravdu pro každou příležitost.

Slip šaty

Tyto šaty vám poslouží mnoha způsoby, zejména pokud si pořídíte ty s délkou až ke kotníkům. Můžete pod ně obléknout svoje bílé tričko, rolák, nosit se samozřejmě dají sólo nebo pod sako, s podpatky či teniskami. Nebo přes ně naopak můžete přetáhnout svůj oversized svetr a máte další dokonalý outfit. Tyto šaty jsou další, které vám budou spolehlivě sloužit po celý rok. A pokud se raději vyhýbáte saténu, slip šaty si můžete pořídit i z jiných materiálů. Dále čtěte: Jak správně nosit ledvinku. Jde o zcela jiný level módy, než byl v devadesátkách.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008