Přichází podzim a s ním i oblékání džínů. Dejte šanci mrkváčům

 Móda 
19. září 2019 10:29 / Eva Vogelová
  0
📷
11 fotografií v galerii
Mrkváče mají vysoký pas Instagram
Mrkváče neboli mom jeans byly velkým hitem v 80. a 90. letech minulého století. Není žádná novinka, že některé trendy kousky se vrací do módy zpět. Právě mrkváče jsou toho příkladem. Letní počasí už skončilo, takže je čas nakoupit si nové kalhoty. Inspirujte se, s čím zkombinovat mrkváče, aby vám slušely.

Mom jeans jsou charakteristické vysokým pasem a širokými nohavicemi, které se postupně zužují směrem dolů. Pokud se vám nikdy nelíbily, nyní byste jim měly dát šanci. Pokud je dokážete zkombinovat se slušivým oblečením, budete v nich vypadat dobře a zamilujete si je. Navíc jsou velmi pohodlné. Ve chvíli, kdy si je na sebe obléknete poprvé, už je nebudete chtít sundat.

Bílé tričko či halenka

Chybu rozhodně neuděláte, když si k mrkváčům oblečete bílé tričko. Hodí se totiž ke všem každodenním kalhotám. Nemusíte si ke kalhotám s vysokým pasem pořizovat pouze světlé tričko, ale v něm patrně nejvíce vyniknou vaše křivky. To stejné platí pro halenku.

Sako

Možná se budete divit, ale k mrkváčům si můžete obléct i sako. Musíte ho však pečlivě vybrat, protože každé se k nim hodit nebude. Ideální by bylo, kdybyste si ke kalhotám s vysokým pasem vzali sako v pánském střihu.

Svetr

Pokud vám bude v tričku zima, oblečte si k mrkváčům volnější svetr. Rozhodně si k nim nepořizujte mikinu, protože váš outfit by vypadal poměrně lacině. Nemusíte se bát chlupatých svetrů, ale nesmíte je zapomenout zastrčit do kalhot, protože tak bude váš outfit vypadat lépe.

Boty na podpatku

Nosíte rády boty na podpatku? Nemusíte si je odepřít ani v případě, že si oblečete mrkváče. Rozhodně se však nehodí třeba ke svetru. Dejte si k podpatkům a džínům s vysokým pasem raději sako. Váš outfit bude vypadat ležérně, ale zároveň elegantně.

Uvidíte, že vám nakonec někdo vaše oblečení pochválí. Některé ženy se totiž této kombinace bojí. Zkuste se odvážit, abyste mezi ostatními vynikly.

Tenisky

Tenisky jsou vhodné k mrkváčům a svetru. S nimi nic nepokazíte. V bílých botách budete zářit, ale můžete si vybrat i jiné barvy. Výběr tenisek je obrovský. Zvolte si ty, které vám nejvíce padnou. Dále čtěte: Jaké boty budou na podzim trendy?

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47