Každé léto dá vlasům zabrat. Najeďte na vlnu hydratace a vraťte jim ztracený lesk

 Krása 
16. září 2019 23:17 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vraťte vlasům hydrataci i elasticitu Shutterstock
Léto všichni milujeme, slunce ve tváři, ale taky ve vlasech. Ty je třeba stejně jako pleť udržovat v kondici, aby neztrácely lesk, pružnost a sílu. Bohužel vysoké teploty, přímý sluneční svit a mořská voda jsou pro vlasy pohromou, jdou špatně rozčesávat, neudrží vlny, krepatí.

Pro všechny ženy, jejichž vlasy volají po regeneraci připravil Salon YES VIP pořádný hydratační „kick" v podobě intenzivního vlasového rituálu YES INTENSIVE CARE.

Ošetření vlasů tvoří několik kroků, kdy specialistka namíchá ve správném poměru vhodném pro konkrétní typ vlasů produkty z řady Alterna Caviar Moisture. Jen vyškolený personál totiž rozumí postupům a přesnému odměřování jednotlivých složek programu, aby byl výsledek dokonalý.

Vlasům se vrací hydratace, elasticita, uhladí se kutikula, tedy vrchní vrstva vlasu složená z tenkých šupinek, které po létě bývají poškozené a dokonce se mohou začít odlupovat. Pak zůstává měkčí vnitřní část vlasového vlákna bez ochrany a časem může dojít k jeho fatálnímu poškození. Tato hrozba je však díky YES INTENSIVE CARE odvrácena.

Součástí rituálu je analýza vlasů a jejich potřeb, dále následuje mytí, masáž hlavy, aplikace jednotlivé regenerační a hydratační péče, pomyslnou tečkou je pak bezoplachová péče, která vlasy nezatíží, ale vylepšuje strukturu jemných suchých vlasů a zároveň je chrání před teplem až do 232 °C.

Tuto exkluzivní kúru si v Salonu YES VIP užijete se sklenkou vychlazeného prosecca, specialistka vám poradí, jak se o vlasy ideálně postarat i ve vašem domácím prostředí, a vhodnou péči máte možnost nakoupit přímo na místě. Cena rituálu je od 1050 Kč, v závislosti na délce a hustotě vašich vlasů.

Témata: vlasy, léto, hydratace
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve