Muži se v souvislosti se spodním prádlem často dopouštějí velkých módních přešlapů

 Móda 
25. července 2021 17:57 / Marie Popelková
  0
📷
5 fotografií v galerii
Muži by neměli spodní prádlo podceňovat Pixabay
Mnozí muži se zřejmě domnívají, že když spodní prádlo nejde na první pohled vidět, není třeba mu věnovat větší pozornost. Jenže to je velký omyl. Není se pak čemu divit, že se pánové často dopouštějí módních přešlapů. Představíme vám 6 nejčastějších faux pas s pánským spodním prádlem. Nedpouštíte se některých z chyb i vy?

Je třeba si uvědomit, že k nejtrapnějším chvilkám dochází zpravidla v těch nejméně vhodných situacích. Taková může nastat ve chvíli, kdy odložíte svršky nebo vám spodní prádlo nečekaně vykoukne z oblečení.

To, že ponožky do sandálů nepatří, je snad už všeobecně známý fakt. Ale i špatná velikost trenek nebo seprané slipy mohou překazit intimní chvilky. Na co si dát pozor, pokud chcete udělat dojem na ženu?

Špatná velikost spodního prádla

Správná velikost je u pánského spodního prádla naprosto zásadní. Nejenže zvyšuje komfort při nošení, ale také při jeho nošení nikde nic nepřebývá, netlačí ani nevykukuje. Problém představuje jak prádlo malé, tak velké. Především nevhodně vybraná velikost slipů a boxerek, ale i klasických trenýrek působí velice nelichotivě. Příliš malé slipy totiž nebudou dobře zakrývat intimní partie a budou škrtit. V případě trenek jsou pak ošemetné větší velikosti, neboť guma v pase může být příliš velká, což může nahrávat sklouzávání trenýrek z boků.

Seprané slipy či trenýrky se žmolky

Nehezké prádlo samo o sobě může zavařit především při intimních chvilkách. Horší než špatný střih je pak ale nekvalitní materiál, který snadno ztrácí tvar, barvu a někdy se na něm tvoří i nevzhledné žmolky.

„Žmolky vznikají především na levných umělých materiálech, jako je například viskóza. Její výhodou je sice velmi nízká cena, ta je ale vykoupena také nízkou životností. U trenek, boxerek či slipů proto doporučuji volit kvalitnější materiály, které vydrží, jako je především 100% bavlna, případně doplněná modalem či lycrou,“ podotkl specialista na spodní prádl Adam Rožánek.

Také praní a sušení spodního prádla většinou vyžaduje dodržování předepsaných doporučení výrobců. Většina moderního spodního prádla nepotřebuje prát na vysoké teploty a nesnese sušení v sušičce. Porušení těchto doporučení pak může mít za následek právě změnu tvaru i barvy spodního prádla, kdy se z bílých slipů snadno stanou vytahané a zašedlé.

Děravé spodní prádlo

Prádlo, které už má svá nejlepší léta za sebou, je kapitolou samo pro sebe. Není nic horšího, než když se muž před svou partnerkou ukáže v děravém spodním prádle. A nejen před partnerkou. Ostudu si utrhne i před ostatními v šatně v posilovně nebo třeba u lékaře. Proto hlavní zásada, jak předejít trapasu, spočívá v tom, dbát na čisté, kvalitní a neobnošené spodní prádlo. Všechny trenky, slipy a boxerky s vytahanými nitěmi a dírami na zadku, nohavicích nebo dokonce v oblasti genitálií bez milosti vyhoďte a nakupte si nové.

Pánská tanga nikdy nebyla a nejsou sexy

Pánská tanga nejsou v naší společnosti ještě natolik dobře přijímána, abyste se jimi mohli všude chlubit. Pokud se tedy nechcete ztrapnit, raději si je nechte na doma. A to i v případě, že se neplánujete nikde svlékat do spodního prádla. I při pouhém předklonu totiž mohou být tanga vidět.

Vykukující trenky z kalhot

Tričko nebo košile zastrčené v kalhotách nepatří do trenýrek nebo do slipů. Možná tak budou lépe držet, ale je velká pravděpodobnost, že při každém předklonu nebo jiné činnosti se svrškem vykoukne z kalhot i spodní prádlo. Takže to raději ani nezkoušejte. Abyste nebyli ostatním pro smích, raději si po každém větším pohybu nebo předklonu košili či tričko v kalhotách nenápadně poupravte, než abyste je zafixovali v pevné gumě trenýrek, boxerek nebo slipů.

Ponožky v sandálech a krátké ponožky k obleku

Ponožky jsou samostatnou kapitolou, ale i zde se pánové dopouštějí typických faux pas. Nejtypičtějším ponožkovým přešlapem jsou ponožky v sandálech. Každý muž, který se rozhodl obout sandály na ponožky, si určitě musí být jasně vědom toho, že se jedná o klasické módní peklo. Tento trapas je již veřejně známý a upozorňuje na něj každý módní stylista. Není tedy možné, že by jej někdo neznal. I přesto se ale najdou tací, kteří se nebojí ponožky v sandálech vytáhnout vysoko do půli lýtek.

Další nevhodnou volbou jsou nízké ponožky k obleku i k jakýmkoliv jiným společenským kalhotám. „Jejich správnou délku můžete určit podle toho, že se posadíte a vyzkoušíte, jak moc vysoko se vám vyhrnují kalhoty. Při posazení by ponožky měly zakrývat celou nohu, která se odkryje. Ponožky by tak měly být dlouhé alespoň k lýtku,“ upřesnil další odborník na spodní prádlo Petr Polák. Důvodů, proč by měli muži nosit trenýrky, je více než dost, jak jsme psali zde.

Zdroj: socialifestylemag.com, trenyrkarna.cz, looksgud.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47