Jak bezpečně skrýt mobil, peníze a další cennosti u vody, aby vám je nikdo neodcizil

 Ostatní 
18. července 2021 08:35 / Eva Vogelová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Mobilní telefon u vody musíte dobře schovat Depositphotos
Plánujete vyrazit k vodě? Ať už se chystáte plavat v moři, jezeře nebo bazénu, vždy musíte myslet na své cennosti. Nechávat mobil, klíče, peníze nebo jiné věci bez dozoru na dece, se vám může vymstít. Mnohdy to však jinak provést nelze. Můžete se inspirovat několika fígly, jak věci skrýt, aby je nikdo nenašel.

Pokud vám u vody na dece někdo nehlídá věci, zatímco se koupete, můžete mít o ně strach. Krádeže cenností u vody sice nejsou na každodenním pořádku, ale nikdy si nemůžete být jistí, že nezmizí věci zrovna vám. Pro svůj klid můžete mobil, klíče a peníze uschovat tam, kde by je zloději nejspíš nehledali.

Cennosti zavřete do láhve od krému

Pořiďte si opalovací krém s širším a odnímatelným hrdlem. Poté, co krém celý spotřebujete, důkladně jej vyčistěte, protože vám poslouží jako spolehlivá schovávačka. Pokud se vám někdo rozhodne u vody hrabat ve věcech, bude se to snažit provést rychle a nenápadně.

Patrně jej nenapadne, že byste své cennosti uložili do láhve od opalovacího krému. Jde o věc, kterou si s sebou k vodě nosí každý. Dejte své cennosti nejprve do uzavíratelného pytlíčku, a poté jej vložte do láhve od krému. Měli byste ji vyplnit dalšími věcmi, aby při přenosu v tašce nevydávala podezřelé zvuky.

Peníze a drobnosti skryjte do knihy

Pokud jste vášnivými čtenáři, máte výhodu. Vezměte si s sebou knihu a za obal či do několika stránek si založte peníze. Můžete si do ní schovat pouze malé věci, které vám dovolí knihu zavřít. Některé cennosti můžete skrýt i do vlastnoručně vyrobené záložky určené do knihy. Slepíte ji ze dvou částí tvrdého papíru a v jednom místě nechte mezeru pro vaše cennosti.

Zabalte cenné věci do dětské pleny

Cennosti si můžete zabalit do pleny. Málokdo by tam hledal nějaké věci, protože by se bál, že tam najde hnědé nadělení, se kterým nikdo nechce mít nic do činění. Pořiďte si jednorázovou plenu. Rozdělejte ji, dejte do ní cenné věci a zabalte tak, aby vypadala, že je použitá. Můžete ji ještě postříkat nějakým nepříjemným odérem, který připomíná výkaly, abyste schovávačku dovedli k dokonalosti.

Schovejte cennosti do sáčku od chipsů nebo krabičky od sušenek

Vezměte si s sebou chipsy nebo sušenky s původní krabičkou či sáčkem. Své cennosti vložte do uzavíratelného pytlíčku. Dejte je na dno sáčku a zasypejte dobrotami. I kdyby zloděje napadlo, že cennosti skrýváte v krabičce od jídla, nenajdete je, protože si nejprve všimne jídla. Pokud se chystáte několik dní cestovat, neměli byste zapomenout na cestovní lékárničku. Co všechno by měla obsahovat?

Zdroj info: www.overboard.eu, chubblocksmiths.co.uk, www.netnanny.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod