Kabelky, které by vám v šatníku chybět neměly

 Móda 
25. srpna 2019 10:20 / Šárka Sokolská
  0
📷
8 fotografií v galerii
Vybavte svůj šatník základními modely Archiv
Psaníčka, crossbody, velké kabelky, malé přes rameno nebo do ruky? Také se ztrácíte v přehledu všech kabelek a nevíte, kterou si pořídit? Poradíme vám, jaké základní kousky by vám neměly v šatníku chybět.

Není měsíc, aby se některá módní značka nevytasila s nějakou naprosto fascinující kabelkou. Pravdou je, že ne vždy je možné koupit si je všechny. Nicméně stačí, když si pořídíte pouze základní kousky, které můžete použít pro různé příležitosti.

Jedna univerzální

Jednu dobu byl trend nosit kabelky zásadně v ruce nebo přes předloktí, nyní zažívá návrat kabelka přes rameno. Je to praktický kousek, s nímž můžete cestovat, jít do práce, na party nebo jen tak do města. Navíc si do ní můžete dát vše potřebné a mít volné ruce. Vězte, že v šatníku určitě nebude ležet ladem. Taková kabelka je velice praktická a hlavně univerzální.

Elegantně do práce

A když už jsme nakousli téma kabelky do ruky, pak ani s tímto kouskem nebudete OUT. Stále se totiž nosí. Navíc vypadá profesionálně a elegantně, takže do práce je jako dělaná. Vybírejte však takovou, která je z kvalitních materiálů a v neutrálních barvách, které se budou hodit ke všemu. Jen tak se vyhnete všem záplavám módních trendů a hlavně zbytečného utrácení. Pokud se rozhodnete investovat do luxusního kousku, poradíme vám, jak nenaletět a nekoupit si fake. Více na toto téma jsme psali zde.

Jen tak na nákup 

Máte v plánu vyrazit na nákup a hledáte ideální kabelku, do níž by se vešel nejeden balíček? Není lepší a ideálnější kousek než ten, který to má přímo v názvu - shopper bag. Jde vlastně o velkou tašku, která obvykle nemá zapínání. Prostě do ní dáte peněženku, hodíte si ji přes rameno a jdete. 

Ideální crossbody

Pokud vám v šatníku chybí crossbody kabelka, pak si honem nějakou pořiďte. Je to totiž ideální kousek pro každodenní nošení. Díky dlouhému popruhu si ji prostě hodíte křížem přes půlku těla a jdete. Navíc ji určitě ocení i maminky malých dětí. Vejde se do ní vše potřebné a vy budete mít stále obě ruce volné pro své ratolesti. Výrobci dělají nejen sportovní kousky, ale také velice elegantní. Takže si vybere určitě každá žena.

Psaníčko na večer

Ples, divadlo nebo jiná společenská událost. Pro takovou příležitost jsou nejvhodnější psaníčka. Malinká kabelka, do níž se vejde telefon, peníze a kapesníky. A to přesně pro takové příležitosti stačí. Psaníčko si můžete dát buď do ruky, anebo se prodávají s řetízkem, díky němuž jej můžete nosit přes rameno.  

Batoh a ledvinky hlásí comeback

Je to tak. Batohy i ledvinky opět prostě frčí. Dokonce jej dělají i ty nejluxusnější značky módního průmyslu. Jde opět o velice praktický kousek, který vám skvěle poslouží. Do batohu dáte vše potřebné a budete mít volné ruce. Je ideální na cestu nebo třeba na festival. A úžasnou variantou, která je opravdu letos IN, je ledvinka. Můžete ji nosit místo pásku nebo křížem přes rameno. Je to skutečně velmi šmrncovní kousek, který je zároveň velmi praktický, když nepotřebujete moc věcí, ale chcete mít volné ruce.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod