Módní trendy na jarní a letní sezonu, ve kterých vás nikdo nepřehlédne

 Móda 
21. května 2021 08:54 / Eva Vogelová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Letos jsou v módě objemné rukávy Depositphotos
Léto je za dveřmi a spolu s ním i nové módní kousky, které si nesmíte nechat ujít. Konečně můžete odhodit teplé oblečení a nosit oděv, který vám hezky vytvaruje postavu. Pokud byste byly rády středem pozornosti, neměly by vám uniknout letošní trendy, ve kterých vás přehlédne jen málokdo.

Po necelém roce, kdy šla móda do pozadí, protože bylo žádoucí se raději s ostatními nescházet, přišla opět možnost vyjít ven a svést se na nejnovější módní vlně. Inspirujte se letošními módními kousky, se kterými pozadu rozhodně nebudete.  

Objemné rukávy

Letos si užijí svůj okamžik slávy i objemné rukávy, které k sobě přitáhnou pohledy kolemjdoucích. „Očekávám, že v letošním roce uvidím topy s nadměrnými rameny a rukávy, které budou zdobené volánky,“ tvrdí módní stylistka Lana Blanc. Zvonové a balonové rukávy aktuálně zažívají svůj vzestup. Odpoutají pozornost od jiných problémových partií.

Oversize sako

V letošním roce letí sako v nadměrné velikosti inspirované osmdesátými léty. Nesmí chybět ramenní vycpávky. Tento trendy kousek potěší zejména ženy, které se snaží zakrýt svá přebytečná kila. Schová vám totiž silnější hýždě, boky, ale zároveň i pas a opticky protáhne nohy.

Se sakem můžete kombinovat kalhoty či kraťasy. Elegantní černou a šedou barvu začíná střídat oranžová, ve které budete zářit. Jde o barvu letošního léta, která vašemu outfitu dodá optimismus a radost. Pod sako si můžete obléct i šaty. Sako v nadměrné velikosti můžete nosit v chladnějším počasí těsně předtím, než přijde léto.

Žlutá kabelka

K saku budete potřebovat žlutou kabelku, která má v šatníku v letošním roce své čestné místo. Jde o velmi nadčasový trend, proto se nemusíte bát, že si ji letos koupíte a příští rok zahodíte. Dejte však pozor na barevné sladění s ostatními oděvy, abyste to s barevnými odstíny nepřepískly. Hořčicovou kabelku zkombinujte ideálně s jednobarevných outfitem a žlutými botami.

Černá rouška

Roušku minimálně ve vnitřních prostorech ještě nějakou chvíli nejspíš nesundáme. Pokud toužíte po kompletních trendy outfitech, nemusíte se bát, že vám je zkazí rouška. Kromě toho, že má ochrannou funkci, zároveň ji lze použít i jako módní doplněk. S černou rouškou nikdy neuděláte chybu, bude se vám hodit opravdu ke všemu.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008