Dlouhé prošívané bundy a kabátky jsou hitem letošního podzimu

 Móda 
29. října 2021 09:16 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lehké prošívané bundy a kabáty jsou trendem letošního podzimu Shutterstock
Do konce roku nás podle nejnovějších předpovědí žádné kruté mrazy nečekají, takže místo zimních kabátů a bund ve světě módy dostaly přednost dlouhé prošívané bundy a kabátky. Rázem se z nich stal hit pro následující měsíce.

Prostě zimní kabáty a tlusté prošívané bundy minimálně letos potřebovat nebudeme, a tak módní tvůrci radí jedno. Místo nich si pořiďte lehké, prošívané a dlouhé nebo přinejmenším delší bundy.

Je to lehký a elegantní styl

Je to pravda. Vzpomeňme si, jaké to je nosit v mrazech ty tlusté prošívané bundy nebo dokonce kabáty, kterým se přezdívá různě, ale velmi často se jim říká "spacáky". Styl nestyl, hlavně že nám v nich není zima.

Lehké prošívané bundy, jejichž délka by se správně měla pohybovat někde okolo oblasti vašich kolen, nabízí ochranu před chladným počasím, ale také jistou dávku elegance. Krásně totiž splývají, vypadají uspořádaně a jsou také velmi praktické.

Jak dlouhé prošívané bundy nosit

Krása těchto dlouhých bund a kabátků spočívá v tom, že jejich tvary kokonu vytvářejí elegantní skořápku. Chcete-li je nosit, vezměte k nim džíny s rovnými nohavicemi a samozřejmě si k nim obujte nějaké kotníkové boty s tlustou podrážkou. Možnosti nošení těchto lehkých prošívaných bund a kabátků jsou ale prakticky neomezené. Záleží také, jaké prošívání a barvu zvolíte, pak samozřejmě kabátek můžete kombinovat nejen s džíny.

Co se týče barev, samozřejmě je tu i v tomto případě ta stará dobrá černá klasika, kterou absolutně nic nezkazíte. Trendy jsou ale i pastelové barvičky, třeba pomerančové a meruňkové odstíny. Důležité je také zmínit zelenou, protože ta se hodně kombinuje s hnědou a tu ve svém šatníku i botníku zcela jistě najdete.

Další stálicí na módní scéně je samozřejmě hnědá a její odstíny. A pokud máte dostatek odvahy a extravagance, můžete si lehkou dlouhou prošívanou bundu či kabátek pořídit i ve variantě s potiskem. Takovou bundu ale noste především k monochromatického outfitu. Dále čtěte: Semišové šněrovací kotníkové boty jsou trendem, který nesmí před letošní zimou chybět v žádném botníku.

Zdroj: Stylist.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47