S těmito skvělými triky si vytvoříte hvězdný účes za pár minut

 Krása 
16. prosince 2017 10:02 / Šárka Sokolská
  0
📷
6 fotografií v galerii
Správně zvolený účes je korunkou vašeho vzhledu Shutterstock
Chystáte se na vánoční večírek nebo do divadla a nevíte, jaký účes zvolit? Máme rady pro každou délku vlasů. Rozhodně kvůli tomu nemusíte běhat ke kadeřnici. Na účes jako ze salonu vám bude stačit pár minut.

Vsaďte hlavně na přirozenost a jednoduchost. K vytvoření krásného účesu vám postačí i různé doplňky do vlasů, ať už látkové gumičky, které nyní zažívají boom, čelenky či různé přízdoby.

Také záleží na typu akce, na kterou jdete, i na volbě oblečení. Samozřejmě nikdy nebudete vypadat jako hvězda, jestliže máte několik dnů nemyté vlasy. Než vyrazíte na večírek, vlasy si nejprve důkladně umyjte a nezapomeňte použít také kondicionér. Pak už je jen profénujte a začněte tvořit.

Krátké vlasy

Pokud máte krátké vlasy a toužíte po veliké změně, sáhněte po žehličce na vlasy nebo kulmě a vytvořte si jemné vlny. Při natáčení vlasů nezapomeňte použít ochranu před teplem, aby byly vlasy co nejvíce chráněny. Použít můžete i pěnové tužidlo, které dodá účesu objem. Potom sáhněte po nějako ozdobě, ať už čelence nebo nevšední sponce a máte zcela nový look. Účes nakonec zafixujte lakem na vlasy. 

Polodlouhé vlasy

I v tomto případě můžete vlasy jemně zvlnit, jako v prvním případě, a doplnit je zajímavou přízdobou. Vlny můžete také doplnit copánky. Pokud nemáte dostatek času na přípravu, vlasy si jednoduše stáhněte pouze do culíku nebo si při fénování namačkejte přírodní vlny.

I zde nezapomeňte použít potřebné stylingové přípravky, například tužidlo pro podporu vln nebo naopak vosk pro uhlazení stáhnutých vlasů. Použít můžete také vlásenky a sponky v případě, že se rozhodnete si kolem culíku obtočit jeden z pramenů a ten potom upevnit.

Dlouhé vlasy

Tady se fantazii meze nekladou. Z dlouhých vlasů můžete vytvořit obrovské množství společenských účesů. Opět nemusí jít o nic složitého. Stačí si vlasy stáhnout do culíku, udělat si pár copánků, které budete různě do sebe zaplétat nebo si vytvořte přirozené vlny pomocí žehličky či kulmy.

Jestli se rozhodnete pro drdol, vlasy si raději umyjte den předen, aby vám tolik nelítaly. Rovněž dbejte na kvalitní vlasové přípravky. I s jejich množstvím to ale nepřehánějte. Více jsme o tomto tématu psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve