Kde najít partnera? Na internetu nebo v reálu?

 Vztahy 
19. listopadu 2017 18:45 / Marie Popelková
  0
📷
2 fotografie v galerii
Na seznámení není nikdy pozdě Shutterstock
Možná propadáte pocitům, že již nikdy nepotkáte partnera. V jakémkoliv věku můžete potkat toho pravého. Jen místo k seznámení, kde byste měla hledat partnera, by mělo být v každém věku trochu jiné. 

Jste sama a hledáte toho pravého? Pokud ano, je dobré vědět, jak se nejlépe seznámit a co všechno pro to musíte udělat. Není důvod bát se, že by to bylo něco složitého. Stačí se podívat na několik našich tipů.

Hra v baru

Někteří tento druh seznámení zatracují, ale pravda je, že funguje. Přece jenom do baru vyráží lidé, kteří hledají protějšek. Navíc nemusíte vymýšlet žádné složité strategie, pravidla hry jsou jasně daná. Takže pokud se vám někdo v baru zalíbí, klidně ho pozvěte na drink.

Společný koníček

Pokud máte nějaký koníček, kterému se někde pravidelně věnujete, pak právě to je místo, kde se lidé sdružují. Můžete být milovníky umění, tak rádi jezdíte na různé výstavy. Nebo máte rádi osobní rozvoj, tak se vydáte na seminář osobního růstu. Jste zainteresováni do určitého hudebního stylu – navštěvujete proto určité kluby/plesy/koncerty. Nebo jste milovníkem psů, tak můžete navštívit akci s pejsky a narazit tak na člověka, který má také rád psy.

Přátelé přátel 

Neodmítejte pozvání přátel na jejich oslavy a jiné párty, v jejich okolí se jistě nachází také někdo nezadaný. A navíc, pokud jste přáteli vy, pak je pravděpodobné, že si budete rozumět. Další variantou je se svých přátel přímo zeptat, zda-li některý z jejich přátel by mohl být vhodným protějškem pro vás.

Internetová seznamka

Je doba internetu a lidé jsou online většinu dne. Tak proč zde nezkusit najít i svého partnera. Zaměřte se na online seznamky. V současné době už seznamky kromě klasických kategorií „on hledá ji, ona hledá jeho“ nabízí i služby navíc. Pokud jste pracovně vytížena, je pro vás online seznamka nejrychlejší volbou, jak se seznámit s vhodným potenciálním protějškem. O tom, jestli je lepší hledat partnera online nebo v reálu, jsme vám psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve