Znamení osudu, která byste neměli přehlížet

 Ostatní 
19. března 2018 11:04 / Jan Novák
  0
📷
4 fotografie v galerii
Budoucnost zajímá každého z nás, pozitivní znamení ale někdy opomíjíme Shutterstock
Někdy se k tomu, abychom vnesli do svého života příznivé změny, stačí lépe dívat pod nohy. Tedy pokud dáte na "lidové moudrosti", podle nichž nám znamení osudu ukazují příjemná překvapení, sílu, zdraví a štěstí.

Znamení osudu, kterých bychom si měli všímat:

Ptačí pera mají údajně silnou energii schopnou ochránit domov před jakoukoli negativitou. Jestliže ptačí pero najdete, dejte ho doma do vázy nebo je zabodněte do rámu dveří.

Říční kamínky sbírají všechnu sílu vodního živlu, jsou proto silnými zdroji kladné energie. Několik kamínků naplní vás i váš domov silou.

Nabít se sluneční energií můžete za pomoci triku, který šamani znají od pradávných dob. Až se Slunce vůči vám bude nacházet pod úhlem 45 stupňů, vytvořte z palců a ukazováků trojúhelník. Zachyťte do něj sluneční paprsky a nechte je jím procházet na temeno hlavy. Posílíte tak svou energii.

Myslete na zákon bumerangu a vždycky hledejte způsob, jak pomoci těm, kdo to potřebují. Dobro se k vám dozajista vrátí.

Nežertujte se smrtí. Smrt také umí žertovat, jenomže přitom nic neriskuje. Zatímco vy byste mohli přijít o to nejcennější – o život.

Nevšímejte si negativity. Jděte s hlavou vztyčenou a v ruce svírejte kovový předmět nebo kamínek.

Při jakémkoli nezdaru čerpejte inspiraci v přírodě a z nebe. Podívejte se vzhůru a uvědomte si, že i za těmi nejčernějšími mraky je horké Slunce, jasné hvězdy a nekonečný prostor.

Osud nás nevystavuje zkouškám, aby nás zlomil. Jeho lekce jsou tou nejvyšší milostí. Naučte se před těžkostmi neustupovat a učit se z chyb, abyste svou zkušenost mohli předat dalším generacím.

Voda je zdrojem síly a moudrosti. Osud poskytuje šanci zajistit si podporu vody – využijte ji. Lijte do vody mléko, házejte chléb a tam, kde nejsou živá stvoření, také mince. Do žádné vody neházejte smetí, přitahujete tak k sobě nemoci.

Nenazývejte svou minulost tím nejlepším obdobím svého života. Rozmarná Štěstěna se může urazit a přestane vám přinášet příjemná překvapení. Žijte šťastně dnes a zítra, ne v minulosti.

Své štěstí budujte spolu s nejbližšími. Jednejte v souladu a se vzájemnou pomocí. Takový přístup se vždycky setká s příznivou odezvou a podporou vesmíru.

Nikdy neztrácejte spojení s vlastními kořeny. Síla rodu vás bude chránit tím výrazněji, čím více pozornosti věnujete jeho živým i zemřelým členům. Duchové předků chrání celý rod a osud nám neustále ukazuje jejich péči. Důležité je cítit to a vidět srdcem.

V těžkých chvílích se snažte najít příležitost k úniku do přírody. Položte jí otázky a určitě dostanete odpovědi. Osud je laskavý k lidem se zvídavou myslí a k těm, kdo nevěší hlavu při nezdarech.

Předměty, s nimiž se potkáte na své cestě, jsou symboly úspěchu nebo obtíží. Některé věci se vyplatí přijmout jako dar, druhé raději obejít velkým obloukem.

Jiné oblasti se na osudovost dívají jinak. Inspirovat se můžete třeba v tomto našem článku.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008