Znáte erotogenní zóny vašeho těla? Odpověď najdete ve znamení, ve kterém jste se narodili

 Ostatní 
20. října 2018 17:37 / Monika Thomsonová
  0
📷
3 fotografie v galerii
A jak jste na tom vy? Shutterstock
I vy určitě máte na svém těle tajné místo, kterého když se váš partner či partnerka dotkne, zapomenete na všechno kolem vás. Využijte poznatky astrologů a překvapte svého partnera dokonalou znalostí jeho těla.

Erotogenní zóny jsou místečka na lidském těle, která si zaslouží opravdu velkou pozornost. Hlazení, dráždění a líbání těchto míst vám způsobí opravdovou slast. Věděli jste, že erotogenní zóny se mohou lišit také podle znamení zvěrokruhu? Podívejte se, která místa jsou ta vaše nej a objevte i nejvzrušivější místa svého protějšku.

Beran

Muž/Žena: Nejvíce citlivé u mužů jsou tvář a hlava. U žen jsou erotogenní zónou především ústa. Polibky na zavřená víčka vyvolávají husí kůži. Potrpí si na masáže hlavy i na polibky na rty a uši. Nepohrdnou ani hlazením po čele a vlasech.

Býk

Muž/Žena: Oba vzrušují doteky na šíji. Muže obzvlášť vzrušuje ženský zadeček a sex zezadu. U žen je to především krk a jeho zadní část.

Blíženci

Muž/Žena: Erotogenní zónu „blíženců“ tvoří celé ruce až po ramena a také prsty.

Rak

Muž/Žena: Oba mají v oblibě sex ve vaně s horkou a silně vonící vodou. Erotogenní zóny na jejich těle jsou ukryté v okolí bradavek a na prsou. Muž má kromě toho rád i hlazení po zádech a vnitřní straně stehen. Jak ovlivňuje znamení, ve kterém se muž narodil, výběr jeho partnerky? Víc, než si myslíte. Více jsme psali zde.

Lev

Muž/Žena: „Lvi“ mají nejvíce citlivých míst právě na vnitřní straně stehen, zádech a bocích. „Lvice“ zvlhnou při olizování uší, tváře, hrdla a vnitřní strany stehen.

Panna

Muž/Žena: Muže a ženu ve znamení panny vzrušuje především citlivé hlazení po břiše, hrudi a zároveň i míst pod břichem níže. Vyžadují dlouhou předehru a klasické polohy.

Váhy

Muž/Žena: Erotogenní zónou muže a ženy v tomto znamení je hlavně dolní část zad. Sní o sexu ve třech, žena „panna“ ráda „uspokojí“ muže i ňadry a ráda se přitom sleduje v zrcadle.

Štír

Muž/Žena: Jejich nejcitlivějším místem na těle jsou především pohlavní orgány, konečník a i pokožka jako celek. Rádi používají při sexu hračky na „oživení“.

Střelec

Muž/Žena: Muž střelec má svoje citlivá místa ukrytá na hrudi, krku, bocích a vnitřních stranách stehen. U ženy „střelkyně“ zabodujete drážděním jejího zadečku a stehen. Mají sklony k skupinovému sexu.

Kozoroh

Muž/Žena: Muži ve znamení „kozoroha“ jsou velmi výkonní v posteli. Jejich erotogenními zónami jsou vlasy, krk, hruď, boky a také „mužská pýcha“. Ženy v tomto znamení mají nejcitlivější místa na vnitřních stranách rukou a stehen. Víte, jak vybírat šperky podle zvěrokruhu, a které se hodí právě k vám.

Vodnář

Muž/Žena: U „vodnářů“ hledejte erotogenní zóny na chodidlech, nohách, zádech a genitáliích. Milují voňavou koupel a otírání se o tělo partnera.

Ryby

Muž/Žena: Nakonec znamení ryb. Jejich erotogenními místy jsou bradavky, krk, jeho zadní část, prsa a genitálie. Rádi přivoní i k sexu s prvky sado-masochismu.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve