Na co se zaměřit, když se chystáte na první rande

 Vztahy 
14. června 2019 14:45 / Monika Thomsonová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Muž si všímá zcela jiných věcí, než si myslíte vy Shutterstock
Vyrážíte na rande a jste z toho celá nesvá? Nevíte, co si máte obléct? Klidně se hoďte do pohody, přinášíme vám tahák, podle kterého zjistíte, čeho si muži na nás ženách všímají jako první.

Špatně nalakované nehty, neoholené nohy, ne zrovna ideálně padnoucí podprsenka nebo nedej bože nějaká kila navíc. To je jen drobný výčet toho, čeho se ženy velmi bojí, respektive nechtějí, aby si něčeho z toho partner náhodou při intimnostech všiml.

Většina ze strašáků, které dokážou ženy někdy nafouknout až do obřích rozměrů, však jsou pro muže jen drobnostmi, které přecházejí bez většího zájmu. Na druhé straně opravdu existují věci, kterých si muži všímají víc než ostatních a o kterých bohužel ženy naopak moc nepřemýšlejí.

Nahoďte úsměv

Upřímný a přirozený úsměv je to první, čeho si na vás muž všimne. Usmívající se žena je všeobecně považována za mnohem atraktivnější a přístupnější komunikaci. Vysílá tzv. signál sebejistoty, štěstí a optimismu. Navíc, jak je známo, úsměv je nakažlivý, pokud se na někoho usmíváte, začne se usmívat i on na vás.

Oči o vás hodně napoví

Další věcí, které si na vás muž všimne, jsou oči. Oči o vás hodně vypovídají. Na očích se pozná, zda jste upřímná nebo lžete, zda jste šťastná nebo smutná. My ženy máme navíc tu výhodu, že své oči můžeme zvýraznit líčením. Dejte však pozor, abyste to nepřehnala s barvami – lehké zvýraznění tělovým stínem a řasenkou mnohdy úplně postačí. Chcete-li k sobě muže přilákat, snažte se s ním co nejdéle udržet oční kontakt. Tak bude zcela jasné, že je zde šance k navázání nějakého vztahu.

Jak upravit vlasy?

Věřte, že ani hodiny strávené v kadeřnickém salonu nejsou marné. Většina mužů si totiž myslí, že upravené, zdravé a lesklé vlasy jsou znakem zdravé a sebejisté ženy. A nemusíte mít ani dlouhé vlasy, stačí šik střih a pěkná barva. Důležité je, abyste se ve svém účesu cítila dobře, jedině tak budete působit spokojeným dojmem.

Tělesná odezva

Dalším faktorem, na který se muži zaměřují, jsou odezvy ženského těla na jejich doteky a laskání. Ve chvíli, kdy nejen vidí, ale i cítí ženino vzrušení a prožitky, nabudí to i je samotné k lepším výkonům. Víte, z jakých žen mají čeští muži největší strach? Odhalil to nový průzkum.

Na co si dál dát na prvním rande pozor

  • Nestěžujte si, mluvte pozitivně a usmívejte se - muži mají rádi veselé a sebevědomé ženy.
  • Nechoďte z principu pozdě - nedochvilnost je totálně out.
  • Zapomeňte na hluboký dekolt a mini sukni, ať nepůsobíte zbytečně lacině - chce jít na rande s holkou, ne s lehkou děvou.
  • A rozhodně nemluvte o svém bývalém - to je stoprocentní zabiják každého, i počínajícího, vztahu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod