Letní boty, které musíte mít ve svém botníku

 Móda 
16. srpna 2019 16:01 / Eva Vogelová
  1
📷
14 fotografií v galerii
Tygrované vzory a bílé tenisky jsou v módě Instagram
Léto ještě nekončí, takže si můžete udělat radost novými botami. Pro ty z vás, které míří na dovolenou, je to téměř nutnost. Inspirujte se botami, které patrně nikdy nevyjdou z módy a můžete si je obout téměř k čemukoliv.

Nyní máte jednu z posledních možností koupit si letní boty, a ještě je letos využít. Vyberte si z těch neobyčejných, abyste na veřejnosti zazářily. Pohledy ostatních lidí budou směřovat na vaše boty.  

Sandály na platformě

Platformy v minulým letech zažily velký boom, ale ani dnes s nimi neuděláte žádný módní přešlap. Pokud vaše nohy vyloženě trpí v botách na podpatku, platformy jsou pro vás ideální. Mají širokou a vysokou podrážku. Vaše nohy opticky prodlouží podobně jako klasické boty na podpatku, ale nebudou vás z nich tolik bolet nohy. Chodí se v nich pohodlněji a vypadají velmi dobře.

Bílé tenisky

Nemáte ráda podpatky a tenisky by jste nosila nejraději pořád? Tak si pořiďte bílé tenisky! Bílé tenisky jsou v kurzu a navíc se hodí ke všemu! Dále čtěte: Bílé tenisky nesmějí v botníku chybět. K čemu je můžete nosit?.

Muletky

Muletky ženy nosily hlavně v padesátých a šedesátých letech minulého století. V poslední době se vrací do módy v moderním pojetí. Muletky charakterizuje špička, otevřená pata a široký podpatek. Vyrábí se v různých barvách.

Byla by škoda, kdybyste tíhly pouze po černých muletkách, které samozřejmě také nevypadají špatně, ale nejsou výrazné. Nebojte si pořídit muletky v červené, béžové nebo modré barvě. Skvěle se hodí ke kalhotám, sukním a šatům. Nemusíte si dělat hlavu z toho, že vám k žádnému outfitu nepadnou.

Zavazovací sandály

Návratu do módy se dočkaly i zavazovací sandálky. Existují boty, které se zavazují celé, nebo pouze jejich část u kotníku. Na noze vypadají romanticky. Stejně jako muletky se hodí téměř ke každému oblečení. Jediné mínus je to, že si musíte dát práci s jejich zavazováním, ale výsledek stojí za to.

Pantofle

Pantofle by vám ve vašem botníku rozhodně neměly chybět, protože jde o módní kousek, a nikoliv o domácí obuv. Do popředí se dostávají různě zdobené pantofle. Letos letí tygrované vzory, které můžete mít i na botách. Nosí se i gumové pantofle, které se hodí spíše na pláž.

Elegantní žabky

Žabky jsou letní klasika. Jde o boty, které vám nesmějí chybět. Pokud se chystáte k moři, stanou se pro vás nepostradatelnými. Gumové žabky vlastní dnes skoro každý. Pořiďte si elegantní, které jsou hezky zdobené. Žabky se hodí i k plážovým taškám, které se budou hodit do města i k moři. Jaké si vybrat?

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty