Trendy v líčení pro letošní rok. Šťavnaté rty i výrazné obočí

 Krása 
29. ledna 2020 09:22 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Naličte se podle nejnovějšího trendu Depositphotos
Přemýšlíte, čím byste ozvláštnila svůj make-up? Přinášíme vám nejnovější trendy v oblasti líčení pro rok 2020.

Módní trendy se objevují všude. V designu, módě a líčení nevyjímaje. Letošní rok bude ve znamení svěžesti, energie, mládí. A to platí i v oblasti dekorativní kosmetiky. Co se tedy nosí?

Nevinnost na líčkách

Základem make-upu je perfektně upravená pleť. Ale pozor. Žádná matná, ale naopak přirozeně a zdravě lesklá, doslova šťavnatá a k nakousnutí. Trendem budou lehké make-upy, bronzery a tvářenky, které dodají pleti nevinné červenání. Nezpomeňte také na rozjasňovače.

Rudá vede

Červené rtěnky jsou stálice. A vidět byly i na přehlídkových molech, které ukazují trendy pro příští rok. Pokud máte strach z výrazných barev, pořiďte si kvalitní balzám na rty v načervenalé barvě. Do kabelky rozhodně nezapomeňte přibalit lesk na rty, nejlépe bezbarvý. Svým rtům tak dodáte šťávu a navíc leskem můžete přejet i barevnou rtěnku. A co víc, dá se použít i na oční víčka. 

Neonový pohled

Rozzářit oči nebude letos pro vás žádný problém. Prim v linkách a očních stínech totiž budou hrát neonové barvy. Zářivě oranžová, růžová, žlutá i zelená navíc budou skvěle pasovat k jarním a letním květovaným šatům. Pokud vám neonové stíny připadají příliš odvážné a necítíte se na ně, nezoufejte. Mezi trendy letošního roku patří bílé linky, které vám dodají neotřelý severský look. Jsou zábavné, svěží a zajímavé, aniž by poutaly extra velkou pozornost. Pokud si nejste jistá, jaký tvar a typ očních linek vám bude slušet, návod, jak to zjistit, jsme psali zde.

Výrazné obočí

Stále se nosí a bude se nosit výrazné, silné obočí. Nemusíte se bát jeho přirozený tvar ještě dotvořit. Tvar obočí umocníte tím, když těsně pod jeho spodní hranu nenápadně přejedete bílými stíny

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47