Trendy v barvách na vlasy pro letošní rok

 Krása 
27. ledna 2020 07:27 / Mirka Malá
  0
📷
8 fotografií v galerii
Hlavním trendem letošního roku bude hnědá Depositphotos
Není jenom Nový rok, ale také nové desetiletí. A to je o důvod víc, proč jsou tady nové trendy. Dokonce i v otázce barvení vlasů. Pokud plánujete změnu a chcete vyzkoušet něco nového, kadeřníci dali dohromady nové barevné trendy.

Někdy se stane, že se svými vlasy doslova exprimentujeme a měníme barvy jako na běžícím páse. Jindy zase prostě jen chceme něco nového, abychom našly nový styl, vypadaly lépe a třeba i mladší. Nové trendy tak mohou inspirovat.

Stříbrná blond

Tento odstín blond se stříbrnými podtóny bude v novém roce velmi populární. Je to dokonalý odstín, který vám dodá image ledové královny. Nezapomeňte při mytí vlasů používat fialový šampon, aby vaše barva vydržela dlouho jasná, radí kadeřníci.

Lila

I když by to mohlo vypadat, že si všichni už dávno barví vlasy fialovou, je to trend, který přetrvá i v roce 2020. Takže, pokud jste ještě neměly fialovou hlavu, musíte tento super rockový fialový odstín vyzkoušet. Pokud byste snad tuhle barvu, se kterou asi nejvíc oslníte v rockovém klubu, chtěly nosit dlouhodoběji, nezapomeňte svým vlasům udělat týdenní masku k neutralizaci všech mosazných tónů.

Karamelové prameny

Dáváte-li přednost přirozenějším odstínům, například v hnědé, pak letošním hitem bude kombinace čokoládově hnědé barvy, kterou použijete jako základ, s karamelovým zvýrazněním. Tato kombinace je skutečně vydařená a v kondici ji udržíte pomocí lesklého spreje.

Nabarvené konečky à la Demi Lovato

Barevné zvýraznění konečků vlasů je pro všechny odvážnější typy, které chtějí zaujmout. Zpěvačka Demi Lovato je jejich vzorem. Barevné kombinace si můžete vymyslet tak trochu samy a podle kadeřníků je to perfektní způsob, jak do vzhledu vašich vlasů přidat jasnou barvu, aniž byste musely barvit celou hlavu.

Tmavě čokoládová hnědá

Ano, je to tak. Zdá se, že blondýnám letošní rok tak trochu nepřeje. Kromě barevných experimentů je rok 2020 rokem hnědých vlasů. Zejména pak pofrčí hluboké, bohaté, čokoládově hnědé odstíny. Nechte svoji kadeřnici, ať přidá do některých pramenů vlasů světlejší odstín a budete opravdu trendy.

Pulsující rudá

Pulzující rusovlásky zřejmě uvidíte letos skoro všude. A z dobrého důvodu! Tato bohatá barva vypadá ohromně na každém. Pryč tedy se světlými zrzavými odstíny, které byly hitem v minulých letech. Tato plná barva ocení údržbu šamponem bez obsahu síranů a vydrží déle.

Stínované kořínky

Tento trend ocení všechny ženy, které se nestihnou včas obarvit a v jejich vlasech pak prosvítají šedé odrosty a původní barva vlasů. Pak je dobré vyzkoušet tento trend barvy vlasů pro rok 2020. V podstatě jde o to, aby vaše kořínky měly tmavší barvu než zbytek vašich vlasů a vytvářely tak „stínový“ kontrast. Dále čtěte: Letošní trendy v lakování nehtů.

Témata: trendy, vlasy, barvy
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47