Letošní trendy v lakování nehtů

 Krása 
16. ledna 2020 08:51 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Puntíkované nehty jsou stále in Pinterest
Současnost přeje hezky nalakovaným nehtům a výběr barev i laků je prakticky neomezený. I lakování nehtů ale určují trendy a letos jsou to rozhodně puntíky.

Pokud tedy chtete být in, rozhodně neprohloupíte, když svoje nehty ozdobítě nějakým tím puntíkem nebo proužkem v různých barevných kombinacích. Jak tedy vytvořit trendy puntíkaté nehty, nebo dokonalou francouzskou manikúru?

Jak na puntíky

Puntíky jsou velkým trendem a jsou považovány za decentní formu lakování nehtů, hodící se i pro slavnostní příležitosti. Chystáte-li se tedy například na ples, s puntíky na nehtech budete velmi stylové.

Nejprve ale natřete nehty podkladovým lakem. Puntíkované nehty dokonce vyžadují různé barevné kombinace, dokonce i ty protichůdné. Po zaschnutí podkladového laku tedy nehty natřete krycím lakem, velmi trendy je například nude růžová barva. 

Lak nechte  dostatečně zaschnout a poté přistupte k malování puntíků. Ty vytvoříte buď barevným lakem, nebo třpytkami, či také speciální tužkou na zdobení nehtů. Poté ještě nehty přetřete svrchním lakem, aby vám vaše nádherné nehty vydržely co nejdéle.

Jak na proužky

Francouzská manikúra, jak se tomuto stylu říká, je elegantní naprosto vždy. Také u tohoto stylu lakování nehtů začnete tím, že nanesete na nehty podkladový lak. Následně přetřete nehty krycím lakem a nakonec přijde zmatňující svrchní lak. Špičky vašich nehtů pak budou mít barvu vámi zvoleného svrchního laku.

Pokud si nehty lakujete pravidelně, měly byste myslet na to, že je o ně třeba pečovat, i když si kupujete jen kvalitní laky na nehty.

Ideálním pomocníkem jsou speciální oleje na nehty, které je vyživují i přes fakt, že jsou zapouzdřené lakem. A nezapomeňte samozřejmě pravidelně hydratovat vaše ruce.

Umělé nehty

Umělé nehty jsou řešením, pokud si chcete ušetřit čas s údržbou těch přírodních. Na svoje nehty si tak pomocí chemie můžete nalepit jak puntíkaté vzory, tak i umělou francouzskou manikúru.

Měli byste ale vědět, že i když chemici posunuli toto odvětví na vysokou úroveň, stále je tu možnost, že vaše nehty a kůže tyto umělé materiály a lepidla dobře snášet. A to platí především pro umělé nehty, které se na trh dostávají především z asijských zemí. Dále čtěte: Už jste připravily svoje vlasy na zimu? Je to velmi důležité.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47