Chování, které muži prokazatelně nemají rádi. Často kvůli těmto věcem ztratí o ženu zájem

 Vztahy 
18. května 2020 09:06 / Blanka Štiková
  2
📷
6 fotografií v galerii
Žádný muž nemá rád manipulaci Depositphotos
Ženy a muži rozhodně nejsou stejní, a ani neuvažují stejně. Ženy se snaží sice mužům porozumět, ale mnohdy jsou na to krátké.

Ženy mohou dělat určité věci, které mohou mužům vadit či je vyloženě vytočit. A dost možná kvůli těmto věcem ztratí o ženu zájem. Které to jsou? Neděláte je také?

Co raději nedělejte

Předčasné seznámení s rodiči ženy

Každý to zná. Když se seznámí s někým novým a začne se svým protějškem trávit více času, některé ženy to mohou brát jako vážný vztah. Muži se však většinou do závazku hned neženou a mají raději volnější průběh. Snadno se pak tedy může stát, že svého milého zaskočíte a možná i vyděsíte, když mu po pár týdnech řeknete, že je pozvaný na oběd s vašimi rodiči. Muž se na tak významný krok, který značí začátek vážného vztahu, musí nejprve připravit. Předčasné seznámení s rodiči může rozhodně vašeho nového přítele vystrašit. Jak se říká, vše chce svůj čas, a na tento krok se nevyplácí spěchat.

Neustálé naléhání na dítě

Pokud je ženě 20, většinou na potomka nepospíchá. Pokud je však ve věku přes 30 let, cítí, že se jí krátí čas na početí, a ví, že jí na založení rodiny již nezbývá tolik času. Proto často mnoho žen udělá tu chybu, že v začínajícím vztahu řekne hned na rovinu, že chce mít dítě co nejdříve, maximálně do dvou let. Ale muži v tomto směru nemají rádi nátlak a téma děti už nejednoho muže vyděsilo a odradilo. Ti rozumní, kteří se chtějí vázat, samozřejmě také jednou chtějí založit rodinu, ale ne v dohledné době. Je dobré si uvědomit, že když muž pozná ženu, tak nejdříve přemýšlí hlavně o sexu, a když se mu žena zalíbí, chce s ní prožívat vztah, a až potom přijdou ostatní věci. Chce to ale určitě čas, vždyť i žena by neměla tolik spěchat a nejprve by měla důkladně svého potencionálního tatínka svých potomků poznat.

Předčasná citová zainteresovanost

Randění s novým objevem je vždy krásné a ženy to mnohdy už po pár týdnech berou vážně, jenže muži v začátcích většinou nechtějí nic řešit a chtějí si užívat hezké chvilky. Pokud však váš nový přítel uvidí, že už s ním po pár týdnech plánujete svatbu či rodinu, a říkáte to už i svým kamarádkám, tak ho to nejspíše brzy odradí. V dnešní době je navíc také běžné, že si lidé mladších ročníků přidávají takzvaný status „svobodná“/zadaná“ na sociální sítě, aby každý viděl, když máte nový vztah a jste šťastná. Problém je v tom, že ne každý holduje sociálním sítím a chce být vystavován všem na odiv. Je samozřejmě ideální, když oba cítí lásku, ale nespěchejte na muže, to by se vám totiž mohlo vymstít. Muži nemusí být ani příjemné, když mu každou minutu píšete, co dělá a kdy se uvidíte. Muži totiž rádi dobývají a nemají rádi uhánění.

Mluvení o bývalých partnerech

Nového partnera může samozřejmě zajímat, proč váš předchozí vztah skončil, ale to je asi tak vše, co by váš partner měl vědět o vašem bývalém příteli. Zde vážně platí heslo „všeho moc škodí“. Pokud totiž často vykládáte svému současnému partnerovi o svém bývalém příteli, pak je asi něco v nepořádku. Možná jste se ještě nevyrovnali s rozchodem nebo myslíte na vašeho ex. Jedno je ale jisté, váš ex rozhodně vašeho současného přítele nezajímá a určitě nechce slyšet o vašich zážitcích s bývalým, o jeho vlastnostech, o tom, co on dělal a současný přítel nedělá atd. Váš expřítel vám snadno zkazí vztah, pokud se bude často objevovat v diskuzích.

Nedej bože, pokud narazíte na téma sexu a napadlo by vás říkat svému příteli o svých bývalých sexuálních partnerech, anebo o jejich počtu, a zvláště, pokud je ten počet vyšší. Vás přítel by nejraději byl jediným sexuálním partnerem a asi úplně nechce vědět, s kolika muži jste měla sex, pokud vás miluje. A pokud mu budete popisovat sexuální peprnosti se svými ex, určitě ho to odradí. Diskuze o sexu s bývalými by možná zajímaly jen někoho, kdo s vámi chce mít jen sex, nikoli vztah. Takže podobných témat se zdržte a řešte jen vaše společné sexuální zážitky.

Nucení a manipulace

Ženy mají často tendenci mužům radit a pořád něco po mužích chtít. Jenže málokterého muže předěláte a opravdu žádný muž nemá rád nucení a manipulaci. A přesně to často bývá důvodem rozpadu vztahu. Stačí si situaci představit opačně, však uvažte, zda byste po svém boku chtěli mít někoho, kdo by vám neustále radil a vše vám řídil. Také by se vám přeci nelíbilo, kdyby vám váš přítel říkal, co a jak máte dělat, jak se máte oblékat či s kým máte či nemáte chodit ven. Vyvarujte se tedy radám, o které nikdo nestojí, pokud vás sám muž nepožádá, nucení do čehokoli, přestaňte prostě manipulovat. Dále čtěte: Víte, která vůně muže nejvíce vzrušuje a jak ji použít?.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod