Džínové sukně se zrodily v devadesátkách, ale trendy jsou i dnes. Tipy, jak a s čím je nosit

 Móda 
23. srpna 2021 12:09 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Džínové sukně jsou hitem sezony podzim/zima Depositphotos
Džínová móda je tu stále, vlastně už celá desetiletí. Čas od času projde nějakou obměnou, ať už jde o barvy, zpracování či střih, ale z módy nevychází nikdy. A to platí i pro džínové sukně.

Džínové sukně se hřály na módním výsluní v devadesátých letech. A i když to tak nevypadá, jsou tu od té doby pořád. A nyní hlásí dokonce masivní návrat. Před deseti lety světové hudební či filmové hvězdy nosily džínové minisukně i na červené koberce, letos a přístí rok ale džínová sukně značně povýšila. Stává se totiž elegantním a sofistikovaným módním kouskem, a to díky novým a vylepšeným variacím, se kterými módní návrháři přicházejí.

Dlouhá džínová sukně jako elegantní kousek

Přehlídková mola pro sezonu podzim/zima mají zcela jasno. Vrcholem nového džínového trendu je dlouhá džínová sukně s rozparkem, která je velmi elegantní. Její délka by měla být někam pod kolena. A podobně elegantně působí i džínová zavinovačka střední délky. Když takovou sukni zkombinujete s kozačkami, máte vyhráno.

To ale není to jediné, co se bude nosit. Samozřejmě si můžete vyjít i ve sportovnějším outfitu a obléknout si kratší džínovou sukni. Trendy jsou nyní takové, které jsou na konci mírně rozpárané. K takové kratší sukni se hodí punčochy a například chelsea boty. Styling bude plně korespondovat s nadcházejícím podzimem.

Kratší džínová sukně může být také skládaná. Dejte pozor, abyste vybraly takovou, která má měkké a široké záhyby. K takové sukni si vemte nějaký top s výstřihem a kozačky.

Co si obléknout k dlouhé džínové sukni

Pokud chcete být trendy s dlouhou džínovou sukní, ať už s verzí s rozparkem vpředu nebo se zavinovací verzí, není úplně vhodné obléknout si k ní třeba jen jednoduché tričko nebo nějaký top.

Protože je zde řeč o trendu pro sezonu podzim/zima, popřemýšlejte o kombinování takových sukní se sáčkem, vestou nebo svetříkem se zapínáním na knoflíčky a samozřejmě se hodí i chic košile. Pokud budete chtít v dlouhé džínové sukni vyrazit třeba večer na večírek, pak ji zkombinujte s topem s hlubokým výstřihem. Pro dlouhé sukně, které vpředu zdobí řada knoflíků, platí to samé. Dále čtěte: Kovbojské kozačky se vracejí do módy. Tipy, jak je nosit se současnou módou.

Zdroj: Editorialist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008