Co o vás prozradí vaše oblíbená barva rtěnky

 Krása 
23. června 2019 06:30 / Eva Vogelová
  0
📷
12 fotografií v galerii
Barvy dokáží o charakteru člověku mnohé prozradit  Shutterstock
Rtěnky zvýrazňují rty a dělají ženy hezčími. Většina žen je používá, aby se líbily svému okolí. Pokud jste jedna z nich, nepochybně máte svoji oblíbenou barvu, kterou se líčíte nejčastěji. Ta může odhalit charakter vaší osobnosti.

Barvy dokáží o charakteru člověku prozradit mnohé. Pokud vás zajímá, jaká je vaše kolegyně z práce nebo spolužačka ze školy, ale ještě ji moc neznáte, její oblíbená barva rtěnky vám o ní něco prozradí.

Sytě červená barva

Ženy, které se cítí nejlépe, když mají sytě červené rty, na sebe rády upoutávají pozornost. Cítí se dobře ve svém těle, jsou odvážné a vášnivé. Rády přitahují pohledy všech lidí kolem sebe. Nechybí jim odvaha, jdou si za svým cílem, aniž by se nechaly někým zpomalit či zastavit. Nebojí se být v centru dění.

Tmavě červená barva

Ženy, které mají nejraději odstíny tmavě červené rtěnky, si věří. Nechybí jim zdravé sebevědomí. Nemají potřebu být středem pozornosti, nepodceňují se a důvěřují svým schopnostem. Nechtějí se před ostatními chlubit. Na své okolí působí klidně a vyrovnaně. Dokáží si vybudovat autoritu. Když je ostatní poznají, mají k nim respekt.

Světle růžová barva

Ženy, které používají nejčastěji odstíny světle růžové, nemají potřebu na sebe poukazovat. Drží se spíše vzadu. Umí však lidem skvěle naslouchat a vcítit se do jejich situace. Empatie jim rozhodně nechybí. Pokud je to v jejich silách, rády pomohou svému okolí. Blízcí lidé se na ně mohou vždy spolehnout.

Švestková barva  

Ženy s oblíbenou rtěnkou v barvě švestek jsou originální. Vyčnívají z davu. Nechybí jim kreativita a jedinečnost. Mají rády výzvy, nemají potřebu se jim vyhýbat. Rády se vždy něčím odlišují, ať už jde o módu nebo o to, jakými aktivitami se zabývají. Netají se svým sexappealem. Život s nimi rozhodně není nudný.  

Pleťová barva

Pleťové barvy se hodí k výrazným očním stínům. Jak si je vybrat, aby se k vám hodily? Ženy, které si oblíbily světle hnědé barvy, jsou pozitivní a veselé. Nejsou sice příliš extrovertní, ale chtějí, aby je lidé brali vážně. Působí plaše, ale dokáží samy za sebe bojovat a postavit se za svůj názor.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve