Omlaďte si obočí a rozzařte svůj pohled. Hitem je browtox

 Krása 
01. října 2019 10:37 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Díky brotoxu lze omladit a otevřít pohled Internet
Potřebujete omladit obočí? Ano, jde to. Tato technika, které propadla nejedna celebrita, se nazývá browtox. Jde o aplikaci botoxu v blízkosti obočí. A co to s vaším pohledem udělá?

Správný tvar a barva obočí dokáží s naší tváří velmi mnoho. Obočí rámuje naše oči, umí je opticky zvětšit, otevřít a rozjasnit. Někdy je potřeba tomu tak trochu dopomoci. A právě na to slouží technika browtox. Jejím cílem je omladit vzhled a především rozjasnit a "otevřít" pohled.

Omladí váš výraz

Browtox je slovo, které vzniklo spojením známých slov botox a brow (obočí). Do okolí obočí se aplikuje malé množství botoxu. Díky tomu se kůže kolem očí pěkně vypne a vaše obočí bude jako výše posazené. A díky tomu získáte mladistvější vzhled. Browtox také dokáže zatočit s některými drobnými nedokonalostmi, včetně asymetrie obočí, mimickými vráskami, ale také umí odstranit např. "zamračený" výraz. Stejně tak lze pomocí browtoxu eliminovat zlozvyky, jakým je například přílišné mračení či zvedání jednoho obočí a tvoření nechtěných mimických vrásek. 

Žádný nehybný výraz

Určitě se nemusíte bát, že by vám browtox znehybnil svaly v obličeji. Pouze zmírní výrazné pohyby, které obočím děláte. Mračit se či zvedat obočí ale budete moci i nadále. Jde o skutečně velmi jemný a téměř bezbolestný zákrok. Vpichy jsou rychlé, dávky botoxu malé, celková procedura nebolestivá a výsledky super. 

Nic není navždy

Stejně jako jakýkoliv jiný botoxový zákrok ani browtox není stálý. Jeho efekt trvá asi půl roku, pak začne pomalu odeznívat. Pokud byste chtěli v procedurách pokračovat, pak budete muset opět navštívit specialistu. Jestli se přeci jenom bojíte účinků botoxu, pak můžete zvolit méně invazivní metodu, tzv. microblading. Více na toto téma jsme psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve