Buďte trendy: S jakými outfity budete na podzim za hvězdu?

 Móda 
28. září 2019 10:21 / Eva Vogelová
  0
📷
11 fotografií v galerii
Podzimní outfity vám budou slušet Pinterest
Oblečení je důležitou součástí image každého člověka. Ženy si na něm potrpí nejvíce, protože pozitivně ovlivňuje jejich vzhled. Z toho důvodu je dobré módu nezanedbávat. Inspirujte se letošními trendy.

Letní počasí už je pryč, ale to neznamená, že nemůžete být in. Podzim s sebou přináší nové trendy v oblečení. Nechte se jimi zlákat a udělejte si radost v podobě nového oblečení, které vám bude slušet.

Kalhoty culottes

Džíny jsou klasika, která nikdy nevyjde z módy, ale i kalhoty zvané culottes se dostávají na výsluní. Pokud už máte džínů dost, vyměňte je za široké gatě. Culottes jsou volně střižené kalhoty, které dříve patřily pouze mezi business módu, ale dnes už tomu tak není. Můžete je zkombinovat s klasickými tričky, koženými bundami i teniskami.

Kalhoty culottes dodají všednímu outfitu eleganci a hezky vám vytvarují postavu. Pokud je ještě ve svém šatníku nemáte, byla by škoda si je nepořídit.

Šaty oblečené přes kalhoty

Počasí se ochladilo, ale na šaty ještě není zima. Rozhodně ne na ty, které si můžete obléct přes kalhoty. Tento outfit může znít trochu šíleně, ale ve skutečnosti to s ním zase tak špatné není. Kombinace upnutých džínů a šatů s rozparkem nevypadá zle.

Můžete si pořídit šaty ve stejné barvě jako kalhoty, aby spolu splývaly. K tomuto outfitu si můžete obout boty na podpatku nebo klasické tenisky. Výběr záleží pouze na vás.

Kožené kalhoty

S džínami nevyniknete, ale s koženými kalhotami ano. Nesedí však každé ženě. Možná bude trochu oříšek si je vybrat. Můžete se však alespoň pokusit v obchodních centrech najít takové, které by vám slušely. Když je dobře zkombinujete s ostatním kousky oblečení, nemusíte v nich vypadat jako rocková rebelka.

Ke koženým kalhotám si vezměte třeba volný vlněný svetr a podzimní kabátek. Pokud si zakládáte na svém pozadí, měly byste kožené kalhoty v šatníku mít, protože vám ho hezky vytvarují.

Hadí potisky

Zvířecí vzory z módy stále ještě nevyšly. Momentálně dominují hadí potisky. Nejvíce populární jsou na botách a na kabelkách. Pokud budete chtít, můžete si pořídit s hadím potiskem i halenku. Fantazii se meze nekladou.

Pokud se vám hadí vzory nelíbí, pořiďte si oblečení v klasických podzimních barvách. S hnědým, šedým, červeným či oranžovým odstínem chybu neuděláte. K oblečení potřebujete i módní doplňky, aby byl váš outfit kompletní. Jaké se letos na podzim nosí?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod