Krásná hladká pleť bez chloupků? Zbavit se jich můžete trvale a bez bolesti

 Krása 
10. listopadu 2019 10:25 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zbavte se chloupků bezbolestně a trvale  Depositphotos
Zbavit se chloupků bezbolestně a trvale z těch částí těla, kde si je nepřejeme, je přáním nejen mnoha žen, ale i mužů. Proto je epilace jedním z nejvyhledávanějších zákroků estetické dermatologie. Pokud se i vy chcete jednou provždy zbavit nežádoucích chloupků, řešení je jednoduché. Zajděte si na laserovou epilaci.

Řekněte navždy sbohem otravnému holení, vyrážkám, bolesti při depilaci, zarudnutí a zarůstání chloupků. Na podzim a v zimě je nejvhodnější doba na laserovou epilaci, která odstraní chloupky natrvalo. Ať už vás trápí nežádoucí ochlupení v obličeji nebo po těle, epilační laser si s nimi poradí raz dva. 

Jak laser funguje?

Pomocí epilačního laseru dojde ke zničení zárodečné cibulky chloupku a žádný další chloupek už nenaroste. Díky tomu můžete zapomenout na žiletky a každodenní holení. 

"Paprsek laseru cíleně ničí vlasové cibulky hned několika způsoby najednou, nejvíce efektivní je z nich působení na pigment obsažený v cibulce, kterou si paprsek sám vyhledá, aniž by poškodil povrch pokožky. Princip působení laseru přes pigment vlasové cibulky má nejvetší účinnost a nejspolehlivěji vlasovou cibulku zničí včetně zárodečného centra," prozradila nám MUDr. Marta Moidlová, která je primářkou prestižního pracoviště špičkové úrovně a v současné chvíli se také podílí na proměnách v televizním pořadu O 10 let mladší. 

Vždy je třeba lokalitu ošetřit přibližně 4 až 6krát pro dosažení žádaného efektu. Zbavit se jednou provždy můžete také nadměrného ochlupení v obličeji. Pokud vás trápí nežádoucí chloupky, obraťte se na odborníky a zatočte s nimi jednou provždy.

Pro koho je laserová epilace vhodná?

Laserová epilace je vhodná pro ty, kteří mají tmavé chloupky. Jejich pigment totiž pohltí laserový paprsek a zničí celý chloupek včetně cibulky. Podmínkou je, aby byl v aktivní růstové fázi. K tomu, aby se dlouhodobě či dokonce trvale zastavil růst všech chloupků, musí se celá procedura několikrát opakovat. Výsledky jsou ale vidět už po prvním sezení.

Kolik je potřeba zákroků pro trvalé odstranění ochlupení?

Počet zákroků laserové epilace je velmi individuální, závisí zejména na lokalitě a s ní související hloubce uložení vlasové cibulky, množství pigmentu v ní obsaženém, typu a charakteru kůže, genetické dispozici a rychlosti růstu, hormonální situaci organismu atd. 

Která místa těla se dají epilovat laserem?

Zajímá vás, na kterých místech těla se dá laser použít a co si lidé nechávají nejčastěji epilovat? Zeptali jsme se odborníka.

"Na tváři jsou to kromě brady a horního rtu také chloupky v nose nebo srostlé obočí. Často se epilují podpaží, třísla, lýtka, stehna nebo prsní dvorce," prozradila MUDr. Marta Moidlová.

Vyplatí se podstoupit laserovou epilaci?

Rozhodně ano. Laser je jednoznačně nejúčinnější metodou odstranění chloupků. Pokud podstoupíte laserovou epilaci, budete mít pokoj nejen od každodenního holení a podrážděné pokožky plné pupínků, ale zbavíte se i nepříjemného zarůstání chloupků. Již během několika málo opakování se chloupky neobjeví. A to ve většině případů doživotně. 

Jak dlouho epilace laserem trvá?

  • Obličej přibližně 10 min
  • Podpaží přibližně 15 min
  • Třísla přibližně 20 min
  • Lýtka přibližně 45 min
  • Celé nohy / lýtka + stehna / přibližně 1,5 hod

Kolik laserová epilace stojí?

Výsledná cena ošetření je vždy závislá na rozsahu výkonu a nutnosti opakování. Její přesná výše je klientovi oznámena při počáteční konzultaci. Dále čtěte: Pružná pleť bez vrásek? Nemusíte pod skalpel, v boji s časem pomůže botulotoxin.

Náš tip

Pokud zvažujete jakoukoliv investici do své krásy, vždy si vybírejte nejlepšího odborníka, který s vámi bude postup a cenu dopředu konzultovat. Pražská klinika LaserPlastic, kterou od roku 1999 vede primářka MUDr. Marta Moidlová, se věnuje péči o vzhled, zdraví a krásu, nabízí profesionální služby estetické medicíny na klinické úrovni. Paní primářka Marta Moidlová dohlíží na výběr nejkvalitnějších metod, přípravků a strojů při každém zákroku. Zákrok laserové epilace provádějí vysokovýkonným depilačním laserem. Tento laser je opatřen unikátním systémem zesíleného dynamického chlazení. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod