Jaké kosmetické vychytávky by neměly chybět žádné ženě?

 Krása 
24. listopadu 2019 10:43 / Eva Vogelová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Existují kosmetické výrobky, které vyhovují většině Depositphotos
Ženy o sebe pečují mnohem více než muži. Chtějí se líbit nejen svému okolí, ale hlavně samy sobě. V dnešní době se vyvíjejí různé technologie rychlostí blesku a ani kosmetika není pozadu. Existují různé vychytávky, které vám zpříjemní a zjednoduší život. Jaké vám nesmí chybět?

Některé kosmetické produkty se opravdu povedly, protože ženám v mnohém pomáhají. Každé ženě může sedět jiný kosmetický výrobek, ale existují i takové, které vyhovují většině. Zjistěte, jaké kosmetické vychytávky musíte mít.

BB krém

BB krém kryje nedostatky a sjednocuje pleť. Zároveň hydratuje a rozjasňuje pokožku. Dokonce ji i chrání před slunečními paprsky během letních dní. Existují rovněž voděodolné BB krémy, takže s nimi můžete jít bez problému do bazénu.

Dříve se používal pleťový krém a na něj se nanášel make-up. BB krém nahrazuje oba dva produkty naráz. Z toho důvodu vám doma nesmí chybět.

Depilační krém

Zbavování se chloupků je otravná činnost, která vám z dlouhodobého hlediska bere spoustu času. Většina žen neustále používá pěnu na holení a žiletku. Existuje však jednodušší způsob, jak se nežádoucích chloupků zbavit.

Vyzkoušejte depilační krémy, díky kterým ušetříte spoustu času a nikdy se nepořežete. Depilačním gelem potřete místo, ze kterého chcete odstranit chloupky a několik minut ho necháte působit. Poté ho pouze umyjete vodou a většina chloupků bude pryč.

Vaše chloupky však musí být dlouhé několik milimetrů, aby je krém zvládl odstranit. Depilační krém můžete použít na všechny části těla. Nejprve ho však zkuste jen na malém kousku pokožky, abyste zjistily, zda na něj náhodou nejste alergická.

Multilíčidlo

Multilíčidlo je skvělá kosmetická vychytávka. Ulehčí vám líčení. Jde o rtěnku, tvářenku a oční stíny v jednom. Můžete si ho natřít na oči, rty a tváře. S multilíčidlem se nalíčíte velmi rychle, jednoduše a budete navíc vypadat hezky.

Multilíčidlo je dostupné v jedné tyčince. Největší výhodu představuje, když se chystáte někam jet na výlet a nemáte dostatek prostoru na několik různých líčidel. Multilíčidlo vám postačí pouze jedno. Dáte si ho do kabelky a můžete vyrazit. Vypadá vaše pleť unaveně? Zjistěte, jak ji s pomocí make-upu rozzářit.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008