Na českém trhu je nový přístroj, který doslova vykouzlí perfektní tělo. Nejen, že spálí tuky, ale vybuduje vám i svaly

 Krása 
14. října 2021 07:28 / Kateřina Kofroňová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Někdo potřebuje zhubnout jen posledních pár kilogramů a získat tak krásnou postavu Depositphotos
Krásná postava už za měsíc, aniž byste pro to hnuli prstem? Zní to neuvěřitelně. Zároveň to zní jako ideální způsob, jak získat vysněné křivky, který se nedá pokazit. A světe div se, dokonce nemá ani žádné nevýhody, nedostaví se jojo efekt a nepřestane vás po týdnu bavit. Naopak, budete chtít víc a víc a doporučíte metodu všem svým známým.

Zdravé stravování a pravidelný pohyb jsou základem zdravého životního stylu. Jako odměnu za jeho dodržování získáte krásnou figuru a budete se pyšnit pevným zdravím do vysokého věku. Jenže někdy je těžké se dostatečně namotivovat, když dieta nefunguje tak rychle a ani pravidelný pohyb pro vás není splnitelným cílem.

Právě proto existují moderní technologie, mezi které dozajista patří přístroj Emsculpt Neo, který vám pomůže získat ideální postavu během krátké doby, a to nejen spalováním tuků, ale i budováním svalové hmoty za vás. Přístroj pracuje a vy si klidně můžete vychutnávat oblíbený pořad nebo zavřít oči a relaxovat.

Jak přístroj funguje

Přístroj Emsculpt NEO využívá synchronizované působení radiofrekvence a vysokovýkonného fokusovaného elektromagnetického pole. Tato technologie vyvolává mnohem vyšší kontrakce svalů, než ke kterým dochází při běžném sportovním zatížení. "Svalová tkáň je nucena se těmto supramaximálním kontrakcím přizpůsobit a reaguje právě nárůstem svalové hmoty a spalováním tuků. Dochází ke stoprocentnímu využití svalů a zlepšuje se i metabolismus tuků," vysvětluje primářka kliniky LaserPlastic Marta Moidlová, která je průkopnicí nových léčebných, ale i zkrášlovacích metod v estetické dermatologii.

Pro koho je ošetření vhodné

Terapie je vhodná pro kohokoliv, kdo chce mít krásnou a vyrýsovanou postavu. Je také vhodná pro maminky po porodu, které mají rozestoupené břišní svalstvo. Zde jsou výsledky vidět hned po prvním sezení. Metodu ale vyhledávají i jinak aktivní sportovci nebo ti, kteří s přibývajícím věkem ztrácejí svalovou hmotu. Sezení naopak nejsou vhodná pro těhotné ženy a osoby s kardiostimulátorem. Na zákrok není třeba se nijak připravovat a není nutná následná rekonvalescence.

Jaké výsledky očekávat

Jak se říká, pro krásu se musí trpět, což ovšem není pravda v případě ošetření přístrojem Emsculpt NEO. Jedná se o nejúčinnější a neinvazivní terapii tvarování těla, při které dochází ke spalování tuků a zároveň budování svalů. To vše ve chvíli, kdy vy příjemně relaxujete. Zní to neuvěřitelně, ale tato metoda je velmi efektivní již po několika málo ošetřeních. Terapie trvá třicet minut a je potřeba ji alespoň čtyřikrát opakovat s odstupem jednoho až tří dnů. Výsledky ucítíte ihned po prvním ošetření a pozorovatelné okolím budou během dvou až čtyř týdnů po posledním ošetření.

Kolik za proceduru zaplatíte

Za různé diety a měsíce strávené v posilovně utratíte nemalou částku a ještě se přitom nadřete jako mezci. Čtyři ošetření v LaserPlastic, které spálí tuky za vás a vyrýsují vaši postavu k dokonalosti, vás přijdou na necelých padesát tisíc korun. Málo to jistě není, ale zaprvé nic není zadarmo a zadruhé je to zhruba částka, kterou utratíte za rok, pokud chodíte alespoň obden do posilovny. Porovnejte si sami, co je pro vás přijatelnější. Jestli měsíce či roky v posilovně, nebo čtyři příjemně strávená odpoledne. Výsledek totiž bude srovnatelný. Cesta k němu naprosto odlišná. Psali jsme také: Odstranit vrásky lze i nenápadně a bez jehel. Nová metoda funguje rychle a dlouhodobě.

Zdroj: laserplastic.cz, nanamd.com, aedit.com, newradianceemsculpt.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod