Domácí kyslíková terapie je snadnou cestou ke zlepšení stavu pleti

 Krása 
26. ledna 2022 18:11 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Domácí kyslíkové infuzéry jsou novým hitem v péči o pleť Depositphotos
V kosmetickém světě se tomu říká skleněná pleť. Tu si představte jako pleť tak hladkou a bez pórů, že se zrcadlí jako sklo. A k té vede cesta přes tzv. kyslíkovou infuzi.

Síla kyslíku vyplňuje štěrbiny mezi kožními buňkami a nerovnostmi pokožky jako taková zvlhčující přikrývka, která vyplňuje jemné linky a zvětšuje objem pleti. Ale skutečně to funguje?

Domácí kyslíková terapie

V podstatě lze říci, že řada hollywoodských celebrit si před filmovou premiérou dopřeje nějaký ten kyslík navíc. Dávka kyslíku a hydratace pod vysokým tlakem pleť naplní, hydratuje a rozzáří jako nic jiného. Jenomže pokud byste takovou kyslíkovou terapii chtěly podstoupit na nějaké klinice krásy, pak si musíte připravit poměrně velké peníze. Ale to by mělo přestat platit nyní, kdy jsou na trhu ionizované kyslíkové infuzéry pro domácí použití. 

Jak to funguje

Kromě přísunu kyslíku infuzér také pokrývá pokožku ultra jemnou mlhou, podobně jako to dělá typický sprej na obličej. Tlak ovšem vhání přísady do pokožky hlouběji a rovnoměrněji, než by to dokázal jakýkoli tradiční sprej.

Chcete-li si tedy infuzér pořídit domů, pak stačí naplnit jeho mini baňku do poloviny aktivátorem, který sérum, jež si zvolíte, naředí a změní na rozprašovatelnou mlhu. Ideální je sérum s kyselinou hyaluronovou.

Jakmile přístroj zapnete, ucítíte proudění kyslíku vycházející z trysky a spustíte proud mlhy. Kyslíkový infuzér nejenže vytváří okamžitě tzv. skleněnou pleť, ale také nabízí dlouhodobé hydratační, vyplňující a zářivé účinky díky své schopnosti pomoci složkám proniknout hluboko do pokožky. Pleť bude zářivá dokonce i poté, co na ni nanesete make-up. Jedinou vadou je fakt, že jej v současné době seženete on-line jen na zahraničních webech s kosmetickými produkty.

Zdroj: Byrdie, Dulcelash.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47