Kouzlete se starými kabelkami a vytvořte si módní skvost

 Móda 
22. února 2018 14:19 / Šárka Sokolská
  0
📷
6 fotografií v galerii
Starých kabelek se nemusíte hned nutně zbavovat Internet
Možná máte krásnou kabelku, kterou už nenosíte a nebo se na ni podepsal zub času, takže vám teď leží na dně skříně. Ale klidně ji zase vytáhněte ven. Ukážeme vám, jak oblíbenému kousku vdechnete nový život.

Snad každá žena má doma několik kabelek, ze kterých klidně více než polovinu dávno nenosí. Prostě, některé se vám časem okoukají, jiné mají nějaké vady v podobě škrábanců, odřenin nebo oloupaných uch. Nicméně pořád je můžete zachránit a udělat z nich zbrusu nový kousek. 

Uvažte šátek

Šátek dnes najde doma skoro každá. A pokud ne, jeho nákup vás určitě nebude stát tolik, jako nová kabelka. Šátek můžete uvázat na jakékoliv místo na kabelce. Skvěle vypadá ledabylý uzlík i propracovaná mašle. Pokud máte problém s nevzhlednými ošoupanými uchy, omotejte jím je. Na obou koncích nechte kousek šátku, který pak zauzlujete a necháte volně viset přes kabelku.

Nový náhrdelník

Nový vzhled vaší kabelce můžete dodat i starou bižuterií nebo náhrdelníkem. Například masivní náhrdelník v podobě řetězu můžete přidělat kamkoliv na kabelku, nebo jím dokonce můžete proplést ucha. Tenčí řetízek, náramek nebo přívěšek či náušnici můžete na kabelku nebo konec zipu klidně i přišít a podle chuti pak zase odpárat.

Nášivky a kamínky

Skvělý způsob, jak vylepšit svou kabelku, jsou nášivky a nebo kamínky. Možností, z čeho vyrobíte tvary k nalepení, je víc. Záleží jenom na vás, jaký materiál upřednostníte. Vytvořte si potom z papíru různé šablony, ve tvaru písmen nebo tvarů. Podle nich pak vystříhejte nášivky, seskládejte si je na kabelku a pak už jenom lepte. Pokud se vám nechce vystřihovat, sáhněte po různě barevných kamíncích a vytvořte si na kabelce blyštivou mozaiku. Lesk a třpyt totiž v tomto roce vládne módním molům. O tom, co se letos nosí a jaké kousky jsou in, jsme psali zde

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008