Móda roku 2018: Vládne plast a lesk!

 Móda 
31. ledna 2018 14:07 / Šárka Sokolská
  1
📷
6 fotografií v galerii
Pořiďte si alespoň jeden latexový kousek Internet
Lesk a třpyt. Tento trend letos ovládne nejenom trh s kosmetikou, ale i oblečením a doplňky. Alespoň jeden výrazný třpytivý kousek by měla mít v šatníku každá z nás. Navíc tomuto roku doslova vládne guma.

Metalické odlesky se objevily už loni v zimě a stále budou módní. Zářící může být vše, od vašeho oděvu po doplňky nebo šperky. Pokud si netroufáte přímo na „futuristické” oblečení, nebojte se alespoň třpytivého náhrdelníku, barevné nebo lesklé kabelky.

Letí korzety

Zapomeňte na holá ramena a rovnou ukažte dekolt v celé své kráse. Letos pofrčí bustier, tedy něco jako hybrid mezi korzetem a podprsenkou, který je mnohem elegantnější a romantičtější, než se vám možná na první poslech může zdát.

Třpytivé i plastové boty

Vsaďte letos na třpytivé a výrazné boty, a to ve velkém. Třpytky jsou zpět a určitě nejsou jen na zvláštní události. Tyhle třpytivé botky si budete moci vzít i do práce nebo jen tak do města. A pokud chcete vypadat jako byste se zrovna vrátila z módního veletrhu, kupte si boty, které mají plastovou část, třeba podpatek nebo nárt. V nich vás už skutečně nikdo nepřehlédne. Co se týče podpatků, nosí se všechny typy, od širokých až po jehlové. Stále je v módě i rovná platforma. Čím vyšší, tím lepší.

Velké brýle nechejte doma

Brýle, které jsou přes půlku obličeje, schovejte na nějakou dobu do skříně. Jejich čas ještě určitě někdy přijde. Co bude letos nejvíce IN, jsou retro brýle, zvláště ty úzké. A pokud chcete být skutečně podle poslední módy, vsaďte na výrazné a lesklé doplňky. Frčí velké náušnice, výrazné opasky a lesklé kabelky. Chybu neuděláte ani pokud si na krk navléknete stále velmi populárním choker. I těmto doplňkům ale bude letos vládnout hlavně plast a lesk. A to samé platí i v make-upu. O letošních trendech v líčení jsme psali zde.  

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008