Košilové šaty sluší každé ženě. Stačí vybrat správný střih podle typu postavy

 Móda 
16. května 2020 11:29 / Eva Vogelová
  0
📷
11 fotografií v galerii
Košilové šaty patrně nikdy nevyjdou z módy  Pinterest
Košilové šaty by vám v šatníku neměly chybět. Můžete je nosit na jaře i v létě. Existuje hned několik střihů těchto šatů, takže se hodí pro každou postavu. Jak je můžete nosit?

Košilové šaty stále nevyšly z módy a vypadá to, že ještě dlouho nevyjdou. Není divu, lichotí každému typu postavy, jsou vzdušné, jednoduché a pohodlné. Poznáte je podle toho, že se zapínají na knoflíky a vypadají trochu jako košile. Navíc si je můžete obléct téměř ke každé příležitosti a hodí se k nim baleríny, tenisky i boty na podpatku.

Vyberte si košilové šaty podle typu svojí postavy

Košilové šaty mohou nosit všechny ženy, ale měly by si je vybrat podle typu své postavy. Jedině tak budou lichotit jejich tělu. Naštěstí střihů košilových šatů je velké množství.

Postava typu jablka

Postava typu jablka se vyznačuje tím, že má nejvíce tuku ve střední části těla. Takže máte potíž s větším bříškem, podbřiškem a spodní částí zad. Vaše nohy jsou však poměrně štíhlé. Ty jsou v tomto případě potřeba zvýraznit. Zvolte košilové šaty s délkou maximálně nad kolena. Nebojte se ukázat své nohy. Můžete zvýraznit i svůj dekolt, abyste odpoutaly pozornost od břicha. Pořiďte si šaty s výstřihem do V.

Postava typu hrušky

Postava typu hrušky má skutečnou podobu se samotným ovocem. Vyznačuje se poměrně úzkým hrudníkem a pasem. Tuk se ukládá převážně do boků a stehen. V takovém případě potřebujete zvýraznit štíhlý pas, abyste tím odvedly pozornost od širokých boků a stehen. Ideálně si šaty zavažte páskem, díky kterému upozorníte na svůj pas.

Postava typu přesýpacích hodin

Postava přesýpacích hodin je ideální. Pokud ji máte, můžete se radovat. Postava přesýpacích hodin se vyznačuje bujným dekoltem, úzkým pasem a silnějšími boky. Jde o typicky ženské křivky, které si můžete dovolit zvýraznit. Budou vám slušet košilové šaty, které hezky obepnou vaši postavu.

Nemusíte si zbytečně pořizovat volnější střih šatů. Svůj štíhlý pas ještě můžete podtrhnout páskem. Nemusíte se bát ani výraznějších vzorů. Dále čtěte: Jak se na jaře obléct, abyste zeštíhlily své problematické partie?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve