Černý svetr je stále zimní módní klasikou. Pořiďte si alespoň jeden

 Móda 
05. ledna 2022 13:49 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Černý svetr by neměl chybět v ženském ani v mužském šatníku  Shutterstock
Poslední měsíce byly ve světě módy především ve znamení všemožných barev. Především se jednalo o reakci na všechny ty lockdowny, které máme za sebou, a signál, že je zase na čase se začít trochu bavit životem.

Nicméně stejně jako si obvykle pořídíte černou kabelku, černý kabát nebo černé kozačky, tak byste ve svém šatníku měli mít i černý svetr. Zvlášť u pletených outfitů je totiž černá skutečně nesmrtelnou módní klasikou.

Černý svetr může mít jakýkoliv střih nebo tvar

Je to jedno. Hlavně, že je černý. Snad jediné, čemu se opravdu vyhněte, je černý svetr s nějakým kýčovitým potiskem. To byste byli opravdu out. Černý svetr je ale jinak sázka na jistotu a nikdy není nudný, ať už jej obléknete k džínám, sukni nebo kalhotám se širokými nohavicemi.

Jaké outfity s černým svetrem vytvoří ženy i muži

Ženy určitě znají klasiku v podobě černého svetru, jeansů a vysokých černých kozaček. Nejspíš jste to už viděli stokrát, ale pořád je to in a nikdy to nebude nuda.

Černý svetr se samozřejmě bude také skvěle hodit ke kožené sukni. Kůže se hodně vrací do módy, takže pokud pro změnu nemáte koženou sukni, její pořízení rozhodně nebude zmařená investice.

Další velkou a osvědčenou klasikou je kombinace černého svetru a bílých kalhot. Další podobně elegatní outfit vykouzlíte z černého svetru a kalhotového kostýmu.

Vytvořit můžete i celočerný outfit, tedy černý svetr, černé džíny nebo kalhoty a černý kabát. Pokud je to ale na vás moc, vyměňte černé džíny za modré. Pak už stačí jen černý kabát vyměnit za šedý a máte další vhodnou kombinaci pro černý svetr.

Mužům samozřejmě černý svetr sluší také. Nejčastějším a nejspolehlivějším casual outfitem pro muže je kombinace černého svetru a šedých kalhot. Velmi trendy je také aktuálně celočerný outfit, který se skládá z černého svetru, černých jeansů a černé kožené bundy. Nebo kombinace černého svetru, černých kalhot a šedého saka.

Muži nic nezkazí ani v případě, že si černý svetr vezmou s béžovými kalhotami a džínovou bundou, nebo naopak mohou vyzkoušet černý svetr, černé kalhoty nebo jeansy a hnědé sako či bundu, ovšem tato kombinace vyžaduje také hnědé boty.

A je toho samozřejmě mnohem více. Ženy i muži mohou pro svůj černý svetr vymyslet desítky dalších kombinací s jistotou, že ani jedna nebude špatně.

Zdroj: Gentlemans Gazette, Outfittrends.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod