Obchodní centra skýtají možnosti zábavy pro celou rodinu. Stačí je jen objevit

 Ostatní 
17. května 2019 17:02 / Ema Maxová
  0
Loading...
📷
8 fotografií v galerii
Stanoviště Peugeot Emotion day hledejte u svého obchodního centra Peugeot
Občasným nákupům v obchodních centrech se většina z nás nevyhne. Proč ovšem návštěvu nákupní zóny nespojit se zajímavou akcí, která zabaví celou rodinu? Můžete se vydat třeba do kina, jež bývá často součástí obchodního komplexu, ale můžete také zvolit aktivitu, která vás nebude stát ani korunu.

Touto aktivitou je Peugeot Emotion day. Probíhá až do 23. června po celé České republice. Pořádá ji francouzská automobilka Peugeot s cílem ukázat potenciálním zákazníkům to nejnovější ze své modelové řady, nabídnout jim otestování vozů a seznámit je s různými zajímavými a užitečnými oblastmi, jako jsou dětské sedačky či kempingové úpravy vozů. Zatímco vy testujete vůz, děti se mohou bavit ve skákacím hradu, vymalovávat obří omalovánky nebo se projet na elektrické koloběžce. Občerstvení na akci je zdarma a zahrnuje teplé a studené nápoje, zmrzlinu nebo palačinky.
 
Největším automobilovým lákadlem letošního ročníku Peugeot Emotion day je atraktivní novinka Peugeot 508 SW. Na akci se představí ještě před svým uvedením na český trh. Připravena je také kompletní řada SUV značky Peugeot. Ta v posledních letech slaví obrovský úspěch, počínaje nejprodávanějším malým SUV v ČR, Peugeotem 2008, přes Peugeot 3008 až po sedmimístné SUV Peugeot 5008.

Zahlédnete-li ve vašem nákupním centru stanoviště Peugeot Emotion day, určitě se tam vydejte podívat. Ještě lepší je sledovat kalendář akcí na stránkách Peugeotemotionday.cz, kde zjistíte, kdy testovací flotila Peugeot Emotion day zavítá do vašeho města. Na tomto webu si také můžete zarezervovat termín testovací jízdy. Chcete-li vyzkoušet například ostrý sporťák Peugeot 308 GTi o výkonu 270 koní, určitě na rezervaci nezapomeňte, protože právě o tento vůz bývá největší zájem. Není divu, jízda s ním je zážitek! Dopřejte si ho i vy.
 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47