Máte v září narozeniny? Pak vám hvězdy nadělily úspěch

 Ostatní 
07. září 2021 07:56 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Narozeniny v září slaví většinou úspěšní lidé Depositphotos
Narozeniny jsou vrcholem roku pro všechny. Dostanete dort, dárky, květiny, spoustu přání a oslavujete s přáteli a rodinou. Ale když ty narozeniny máte v září, pak je tu ještě něco navíc.

Zářijoví zrozenci totiž v životě obvykle vyhrávají. Protože podle vědců jsou ti, kdo se narodili v září, obecně úspěšnější než všichni ostatní.

Narozeniny v září znamenají úspěch

Studie vědců z University of Toronto, University of Florida a Northwestern University odhalila, že děti narozené v měsíci září bývají v životě úspěšnější.

Po prostudování údajů 1 milionu studentů veřejných škol narozených na Floridě v letech 1994 až 2000 vědci zjistili, že ti, kdo se narodili v září, jsou sebevědomější, nemluvě o daleko větší pravděpodobnosti, že půjdou na vysokou školu. A samostatná studie ukázala, že tento úspěch pokračuje po celý život. Nejvyšší procento generálních ředitelů se rodí mezi 1. zářím a 31. prosincem.

Proč jsou zrozenci ve znamení Panny lepší?

Jde o kombinaci několika faktorů. Částečně jsou to vlastnosti typické pro znamení Panny. Lidé narození v tomto znamení mají přirozenou inteligenci, jsou systematičtí a pracovití. Navíc září je měsíc, kdy začíná škola a zářijoví žáci jsou obvykle v první třídě těmi nejstaršími.

Podle vědců pak nástup do školy v pozdějším věku může ve skutečnosti přispět k budoucímu úspěchu dítěte, takže ti, kdo se narodili v září, mohou mít v tomto smyslu přirozenou výhodu. Díky tomu, že do školy nastupují později, mají tyto děti dobré výsledky, což posiluje jejich sebevědomí a sebeúctu.

Znamení Panny je obecně mezi opravdovými astrology považováno za jedno z nejlepších znamení zvěrokruhu vůbec. Ačkoliv panuje všeobecný názor, že tito lidé jsou obvykle nudní a pedantčtí, ve skutečnosti se jedná o jedno z nejvíce kreativních znamení vůbec. Dále čtěte: Pokud se vám zdá jeden sen stále dokola, může to mít jeden nepříjemný důvod.

Zdroj: Stylist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008