Kolostrum nahradí antibiotika přírodní cestou. Víte, v čem je tak zázračné?

 Zdraví 
15. dubna 2018 11:09 / Iva Dvořáková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Velmi účinný prostředek, jak se zbavit léků Shutterstock
Pokud máte doma problém s častým nachlazením či nemocí sebe nebo potomka, zapamatujte si název kolostrum. Má neuvěřitelné léčivé schopnosti a v některých případech dokáže nahradit i antibiotika.

Máte vy nebo vaše dítě za sebou už několikáté užívání antibiotik? V lékárně jste už jako doma a přesto stále nemůžete najít produkt, který by vám na imunitu zabral?

Kolostrum, neboli první mléko

V tom případě se zkuste zajímat o kolostrum. To je první tekutina mateřské mléčné žlázy, která se tvoří již před porodem. Tento sekret nazýváme „prvním mlékem". 

Má podobu nažloutlé husté tekutiny a ve své podstatě je také nejstarší přírodní potravinou živočišného původu, která je přirozeným pokrmem savců.

Je to velmi silný prostředek, který nově narozenému zdravému savci zajistí vstup do samostatného života bez obav o jeho zdraví.

Nelze ho vyrobit

V kravském kolostru je obsaženo milionkrát více imunitních informací než v lidském. Obsahuje 30 - 40x vyšší koncentraci obranných látek, než se nachází v lidské krvi.

A pozor, kolostrum nelze nahradit umělými prostředky a i přes masivní rozvoj vědy v posledních letech není možné ho uměle vyrobit.

Přebytky se zpracují

Kráva produkuje kolostra několikrát víc, než potřebuje telátko. Přebytky se zpracovávají a na trhu jsou firmy, které je prodávají. Výhod má hodně, třeba to, že neobsahuje laktózu, takže nevyvolává alergické reakce.

Buďte ale obezření, je totiž možné narazit na prodejce, kteří nabízejí dokonce i synteticky vyrobené tekuté kolostrum. To je samozřejmě nesmysl.

Tekuté, nebo v kapslích?

Kolostrum je takový všelék. Tekutá, ničím neupravovaná forma dokáže zabrat na akutní nachlazení či přímo nemoc, umí natolik posílit imunitu, že s ní tělo zabojuje a nebude potřebovat antibiotika. 

Kolostrum v kapslích je pak vhodnější na udržování imunity dlouhodoběji - tak, aby vás nemoc nepřekvapila tehdy, kdy ji nepotřebujete.

Hodnota kolostra je vzhledem k jeho výjimečnosti nesrovnatelná s jakýmkoliv jiným produktem, jehož funkcí má být posílení imunity. Tady si přečtěte, že hodně vitamínů získáte i z obyčejného droždí.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008