Chcete mít dokonalé řasy? Tipy, jak toho hravě docílíte

 Krása 
28. května 2019 12:56 / Monika Thomsonová
  2
📷
6 fotografií v galerii
Aby byly vaše řasy krásné, je třeba pro to něco udělat Shutterstock
Mít opravdu krásné a dlouhé řasy dnes může mít každá žena. Stačí si vybrat metodu, která bude nejvíce vyhovovat vašim požadavkům. Řasy snů můžete mít na jeden večer či celé roky, záleží pouze na vás.

Pokud toužíte po dlouhých a hustých řasách, máte na výběr ze tří nejdostupnějších způsobů prodloužení řas, které dnešní trh nabízí. Záleží jenom na vašich požadavcích a financích, které chcete do své krásy investovat.

Řasy na jeden večer

Tento způsob zná asi každá žena. Spočívá v jednorázovém nalepení umělých řas pro výjimečnou příležitost. Budete potřebovat jedny umělé nalepovací řasy, které jsou k dostání v téměř každé drogerii či kosmetice, pinzetu a lepidlo na řasy.

Pár užitečných rad

  • Nejprve naneste oční stíny a tmavou (černou, hnědou, modrou) linku na horní víčko ke kořínkům řas. Linka je důležitá, pokud se vám nepodaří řasy přilepit přesně, linka pomůže nedokonalosti zakrýt.
  • Naneste na okraj umělých řas lepidlo a nechte jej lehce zaschnout, aby lépe drželo.
  • Umělé řasy nalepte přímo ke kořínkům vašich řas. Pro lehčí aplikaci při lepení trochu zvedněte bradu a oko přivřete.
  • Na řasy chvíli lehce tlačte, aby lepidlo dobře zaschlo.
  • Nakonec použijte řasenku, která krásně sjednotí barvu vlastních řas s umělými.

Prodloužení řas na pár týdnů

Metoda prodloužení, která dodá řasám hustotu a objem na několik týdnů i měsíců se nazývá permanentní. Čerstvě prodloužené řasy vypadají zcela přirozeně a dodají na kráse a sebevědomí. Metoda spočívá v aplikaci jednotlivých náhradních řas, které jsou připojovány k vlastním doslova řasa na řasu. Můžete si vybrat ve škále hustoty, délky a dokonce i barvy umělých řas, které jsou buď syntetické, nebo přírodní. Každá umělá řasa je spojena s vaší speciálním lepidlem, které je kvalitní, průsvitné a hypoalergenní. Zhruba během tří měsíců se všechny řasy obnoví a s vlastními vypadají i ty umělé. Je tedy třeba pravidelně docházet na doplňování, které bohužel stojí čas i peníze. Proto si najděte zkušeného odborníka, který poradí a bude o vás pravidelně pečovat.

Prodloužení řas na několik měsíců až let

Hustých a dlouhých řas docílíte také pomocí aplikace růstového séra na řasy. Zvolte přírodní sérum bez konzervantů, jehož účinek je opravdu prokázán (ověřené účinné látky, klinické studie atd.). Výsledek účinnosti růstových sér je hodně závislý na vaší pečlivosti a trpělivosti. Při každodenní aplikaci se sice dostaví až tak během jednoho měsíce, ale budete nadšena. Pravidelnou každovečerní aplikací na odlíčenou oblast horního víčka ke kořínkům řas docílíte zhuštění a prodloužení řas o 20 - 50 %. Sérum můžete použít i jako výživu vlastních řas při prodlužování metodou lepení nebo pro regeneraci a obnovu. Podle čeho si vybrat sérum na řasy a jakému složení se vyhnout?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47