Kalhoty se širokými nohavicemi se vrací pro sezonu jaro/léto

 Móda 
14. března 2021 09:49 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Široké nohavice jsou letošním trendem Depositphotos
Každou sezonu se na přehlídkových molech objevují nové trendy a každou sezonu jsou některé tak divoké, že si ani nedokážete představit, že byste je mohli někdy nosit.

Na druhou stranu, často nová sezona ukáže, že jsou tady kousky, do kterých se můžeme obléknout všechny. A tak jsou tu zpátky volné kalhoty se širokými nohavicemi v tónových odstínech hnědé, béžové a krémové barvy.

Tento elegantní styl kalhot je už oficiálně v trendech na jaro/léto 2021 jako jeden ze stylů du jour. A je to hlavně díky lichotivému střihu a barvám horké kávy, které dokáží dobře koexistovat se vším, co už máte ve svém stávajícím šatníku.

Jak nosit široké nohavice

Je to už pěkná řádka let, co se tento střih kalhot nenosil, ačkoli je potřeba si připomenout, že návrhářka Victoria Beckham jej prosazuje už dlouho. Takže pokud jste zapomněly, jak nosit takové kalhoty, pak se vůbec nebojte. Tyto kalhoty lze v zásadě nosit k jakémukoli svršku, od úpletů s rolákovým výstřihem až po trička, a navíc k jakékoli obuvi. Vše závisí jen na příležitosti, pro kterou si takové kalhoty obléknete.

Dávejte si pozor pouze na to, abyste si na široké nohavice nešlapaly. Proto je lépe k nim obout boty nebo sandály na podpatku. Ať už je ale budete nosit jakkoli, s neutrálními kalhotami se širokými nohavicemi budete na jaře a v létě opravdu trendy.

Pozor na barvy

Pro letošní sezonu si módní tvůrci vybrali tzv. neutrální odstíny, tedy už zmiňované hnědé, béžové a krémové barvy. Chybu neuděláte ale ani s módní zelenou, a samozřejmě ani černá klasika nikdy neumírá.

V hnědé nebo béžové barvě si můžete dokonce dopřát celý kalhotový kostýmek a doplnit ho jednoduchým tričkem.

Světlejší, tedy krémové odstíny kalhot se zase dají nosit prakticky stále, například i ke kozačkám, a hodí se k nim nějaký bílý svršek. Při chladnějším počasí například jemný svetřík, který pak vyměníte za košili, halenku nebo nějaký top.

Módní domy už doslova chrlí kalhoty se širokými nohavicemi v doporučených barvách, takže vybírat lze napříč cenovými kategoriemi i barvami a jejich odstíny. Ale pozor. Pokud si chcete pořídit opravdu ty správné, dbejte na to, aby vaše kalhoty měly vysoký pas. Dále čtěte: Seznamte se s jarními módními hity ulice, které se líbí i módním stylistům.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod