Jaké boty byste ve svém botníku měla mít!

 Móda 
03. září 2017 20:36 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaké v botníku prostě bez výmluv musíte mít. Shutterstock
Dávno jsou pryč doby, kdy by boty mělo jenom funkčnost. Dnes už jde o víc než jenom o rozdělené bot na zimní a letní, do deště a do města. Dnes jsou boty zkrátka jeden velký kolotoč.

Máte chuť ozvláštnit svůj styl novými kousky do šatníku či botníku? Ještě než se vrhnete na nákup nejnovějších trendů, ujistěte se, že už tam máte tyhle páry – to je totiž základ!

Lakovky

Elegantní boty na podrážce, klínku nebo podpatku. Lodičky jsou jako lakovky nejčastější, ale dnes se nosí hlavně na širším podpatku.

Balerínky

Perfektní volba do práce, do kina, do školy nebo na nákupy. Jsou pohodlné, většinou velice módní a příjemné. Navíc se jich vyrábí tolik, že si z nich vybere úplně každý, na stylu a barvě nezáleží. Velice módní jsou baleríny, které mají jinak barevnou špičku.

Černé lodičky

Klasické černé lodičky, semišové nebo kožené, jsou nutným základem každého dámského šatníku. Hodí se téměř ke každému outfitu, kterému dodají okamžitý sofistikovaný vzhled. 

Sandálky na podpatku s páskem kolem kotníku

Jsou to botky, které jsou vrcholně sexy, hodí se k šatům i ke krátkým kalhotám a mají navíc jeden významný benefit, kvůli kterému stojí za to, si alespoň jedny pořídit: Prodlužují nohy!

Kotníkové boty na podpatku

Chcete přidat svému vzhledu dotek elegance? Přesně takovou službu pro vás udělají kotníčkové boty na úzkém podpatku. Budou vypadat skvěle k šatům i kalhotám. Když si je obujete k džínům, katapultujete celý outfit směrem k eleganci a chic vzhledu.

Tenisky

Sluší každému a v každém věku. Vyrábí se jich tolik, že si mezi nimi vyberete prostě vybere úplně každý. Navíc jsou nestárnoucí, nemůže se stá, že by tenisky vyšly z módy. Jsou praktické, a pokud vás čeká náročný den na nohou, rozhodně oceníte jejich měkkost a také to, že umí vašim nohám dát podporu.

Ploché sandálky

Jsou jasným letním favoritem po léta letoucí. Skvěle vypadají například s ustřiženými šortkami nebo květovanými šaty. Pokud máte štíhlé nohy, pořiďte si tzv. gladiátorské sandály, které efektně zvýrazní půvab ženských lýtek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008