Vneste trochu slunce do svých outfitů. Hitem letošního roku je žlutá

 Móda 
12. ledna 2021 18:50 / Mirka Malá
  0
📷
6 fotografií v galerii
Žlutá je jednou z barev roku 2021 Depositphotos
Žlutá je rozhodně barvou roku a snadno rozjasní všechno vaše zimní oblečení. A už jenom z toho důvodu byste do svého šatníku měly přidat nějaké ty žluté kousky.

Přestože je pro letošní rok těžké předpovídat prakticky cokoliv, prognóza barevného trendu pro tento rok byla oznámena již v prosinci 2020. Barvami roku jsou jasně žlutý odstín, který znamená naději, a Ultimate Grey, šedý odstín, který reprezentuje poselství síly.

Jenomže šedé máme díky zimní obloze nyní dost, takže je potřeba se zaměřit na veselý, povznášející odstín žluté. Podle módních tvůrců žlutý odstín "jiskří živostí a jde o barvu  naplněnou sluneční energií."

V loňském roce jsme již viděli některé jemné máslové odstíny žluté, ale tentokrát je to silná a jasná žlutá, která nás nutí myslet na slunečný den na vrcholu léta. Jaký lepší způsob, jak zůstat optimistický, bychom si v módě měli přát?

Žlutý kabát

Ano, je to tak, nejde rozhodně o žádnou výstřednost. Žlutý kabát, ať už si pořídíte dlouhý elegantní, nebo rozpustilý krátký kabátek, je letos považován doslova za povznášející.

Žlutý svetr

Může to být letos trendy rolák, nebo kardigan, či jemný svetřík do véčka. Pokud ale například obohatíte svůj šatník oversized rolákem, který budete nosit ke svým džínám nebo kalhotám, pak budete skutečně in.

Žluté šaty

Šaty ve žluté užijete letos rozhodně víc než dost. Žlutá bude trendem po celý rok, takže šaty užijete dostatečně. Mohou být klidně celé jenom žluté, nebo můžete sáhnout po žlutočerném pipetu. Takové šaty s límečkem budou in v zimě s kotníčkovými botami, stejně jako v létě se sandály.

Žlutá kabelka

Zdá se vám to příliš? Vůbec nemusíte mít strach. Žlutá kabelka je skvělým doplňkem jakéhokoliv zimního kabátu, a protože druhou letošní hitovou barvou je šedá, tak uděláte jedině dobře, pokud zkombinujete svůj šedý zimní kabát se žlutou kabelkou.

Žluté doplňky

Žlutá zkrátka musí být všude. Takže pokud se bojíte třeba žlutého kabátu, pořiďte si žlutou šálu, žlutou zimní čepici, žlutou roušku nebo dokonce sluneční brýle se žlutými skly. Dále čtěte: Zelená a hnědá kombinace outfitů je hitem nové sezony.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008