Psychedelické víry jsou hit. Nehty si v tomto trendu můžete nalakovat i doma

 Krása 
02. června 2021 10:41 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Sedmdesátky se vrací i na nehty Depositphotos
Optimismus z nadcházejícího léta přidává do rutiny krásy zářivé barvy. Jsou tu odvážné rtěnky i oční stíny a dokonce i odvážné odstíny na nehtech, ať se jedná o manikúru či pedikúru.

A teď je tu dokonce i jeden velmi žhavý trend, který umožňuje kombinovat téměř všechny vaše oblíbené odstíny. Psychedelické víry jsou nejnovějším stylem, který ovládá svět nehtového umění. Jde o dokonalý způsob, jak v této sezoně přijmout maximalismus.

Sedmdesátkový trend

Tyto barevné víry jsou nejnovějším stylem inspirovaným 70. lety, který se objevil najednou všude na sociálních sítích. Psychedelické víry, které se vyznačují abstraktními víry různých barev a velikostí, připomínají slavnou éru hippies. A i když to na první pohled vypadá složitě, takové nehty si snadno uděláte i doma. Nejsou na to totiž žádná pravidla, zkrátka stačí jen kombinovat libovolné barvy, libovolný design a libovolné tvary.

Jak na to

Tenčí víry na neutrálním podkladu jsou ideální pro minimalisty a dokonce se hodí i na krátké nehty. Tím se navíc krátké nehty poměrně značně zvýrazní. Stačí si třeba vybrat jen jednu podkladovou barvu a přes ni další namalovat typický psychedelický vír.

Nehtový umělec Chaun Legend má svůj vlastní styl. "Pomocí monochromatické palety uděláte víry od okraje k okraji nehtu," prozrazuje svoje výrobní tajemství Chaun. Víry ale můžete táhnout až k lůžku nehtu a navíc podle Chauna nemusíte stejný design použít na všechny nehty. Zkrátka sedmdesátky byla svobodná léta, a tak se kreativitě žádné meze nekladou. A to znamená, že se rozhodně nemusíte držet jen dvou barev, ale použít jich můžete mnohem více.

Chcete-li to zkusit doma, vyberte nejprve běkolik vašich oblíbených barev a jeden neutrální odstín. Nehty nalakujte neutrálním odstínem. Pak už vás čeká taková malá umělecká disciplína. Na psychedelické víry budete potřebovat dlouhý a velmi úzký štetec na nehty. Díky tomu, že štětec je dlouhý, vám malování vírů půjde dobře od ruky. Nejprve štetcem tedy namalujete první barvou vír ve tvaru S či ve vašem oblíbeném tvaru a pak stejně pokračujete s dalšími barvami, pokud chcete mít nehty opravdu hodně barevné. Výsledkem jsou barevné letní nehty podle opravdu nejnovějšího trendu. Dále čtěte: Kokosový olej dokáže s vlasy divy. Vyzkoušejte třeba skvělou noční masku pro hydrataci a lesk.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?