Stříbro hlásí velký módní comeback. Zlaté šperky se letos nosit nebudou

 Móda 
21. ledna 2022 14:42 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Stříbro je letošním módním hitem Depositphotos
Bez zlatých šperků se to pěkných posledních pár let ve světě módy vůbec neobešlo. Ale to je už definitivně minulost. Svoje zlaté kousky budete zkrátka muset na nějakou dobu uložit do šperkovnice.

Stříbro si totiž razilo zpáteční cestu do světa módy už během posledních měsíců a letošní rok zcela ovládne.

Stříbro je nové zlato

Není všechno zlato, co se třpytí a letos to bude rozhodně platit. Je zkrátka čas pro stříbrný trend. V posledních několika sezonách dominovaly robustní zlaté řetězy od tlustých náhrdelníků až po lesklé řetězy na kabelkách přes rameno. Ale stříbřité kousky se tiše opět dostávají do centra pozornosti. A kdo to ví jako první? Přece celebrity.

A ty už samozřejmě stříbrné doplňky nosí. Například zpěvačka Rihanna si vzala stříbro na premiéru svojí módní značky Savage X Fenty Volume 3. A není sama. Jsou tu i další hvězdy, které vyměnily zlato za stříbro. Třeba Zendaya nebo Kim Kardashian. Módní značky od těch nejluxusnějších až po ty běžné už totiž mají stříbrné kolekce od luxusních stříbrných šperků až po kabelky se stříbrnými řetězy.

Stříbrné doplňky, které byste měly mít

Rozhodně to musí být náušnice. Ať už to budou obyčejné kroužky ve vaší oblíbené velikosti, nebo nějaké designové kousky. Samozřejmě k tomu potřebujete také stříbrný prsten. Dnes je možné si vybrat z nepřeberného množsví designů včetně prstenů s různými kameny. Ty pak snadno můžete kombinovat podle barev se svými outfity.

Stříbrné náhrdelníky jsou opravdu nádherné. Velmi se blyští a na první pohled vypadají velmi luxusně. Pokud si navíc pořídíte náhrdelník s kamínky, budete ve své velké večerní vypadat naprosto dokonale. To samé fakticky platí i pro náramky. Jen pro upřesnění, řeč tu není o nějakém stříbrném řetízku, ale pořádných masivních náhrdelnících a náramcích. A v neposlední řadě nezapomeňte, že vyjít si letos s kabelkou se zlatým řetězem bude znamenat, že budete skutečně tzv. "out".

Zdroj: Stylist, Editorialist.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47