Oversized košile a trika dokáží zakrýt některé nedostatky. Jak je vystylovat, aby vám to opravdu slušelo

 Móda 
10. ledna 2022 08:58 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Oversized košile budou v módě i nadále Depositphotos
Oversized kousky jsou stále v módě a jejich éra rozhodně nekončí. Ale znáte to. Na modelkách ty věci zkrátka vždycky vypadají lépe, než když si tu stejnou nebo podobnou košili oblečete vy. Celé to totiž je o stylingu.

Určitě jste to zažily. Pořídily jste si krásnou trendy oversized košili a vypadaly jste v ní jako v pytli od brambor. Trik je prostě jen v tom, naučit se je upravovat tak, abyste v nich vypadaly stejně dokonale jako ty modelky z časopisu.

Jak na oversized tričko

Nejspíš alespoň jedno ve své skříni máte. Takže jaký outfit s takovým trikem bude nejlepší? Nejmódnější způsob, jak kombinovat oversized tričko, je sukně. Pro moderní styl tričko ležérně zastrkejte do sukně. Pokud má tričko také nějaký potisk, pak volte barvu sukně shodnou s potiskem na triku.

To samé platí i pro nošení oversized trička s jeansy. Stačí jej do nich zastrkat a hned budete podle stylu ulice rozhodně in. Můžete také do jeansů zastrčit pouze přední část trička a samozřejmě, že vám nic nebrání v tom nosit oversized triko prostě volně přes jeansy.

Jak na oversized košili

U košile existuje spousta možností, jak ji vystylovat, abyste nevypadaly neupraveně nebo zbytečně nadměrně. Základním stylingem je zapnutá oversized košile s legínami nebo skinny jeansy.

Pokud potřebujete být elegantní, pak zvolte kalhoty se širokými nohavicemi a vysokým pasem a svoji oversized košili do nich prostě zastrkejte. Ovšem nahoře nechte pár knoflíčků rozepnutých.

Pokud chcete oversized košili kombinovat s jeansy, pak košili do nich rozhodně nezastrkujte. Místo toho nechte dole rozepnutých pár knoflíčků a hned budete vypadat stylově. Dobře bude košile vypadat i v kombinaci s elegantními kalhotami.

Zdroj: Wearzeitgeist, Fustany.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47