Značky, díky kterým budete na sjezdovce vypadat módně

 Komerční sdělení 
02. ledna 2023 11:03 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
V aktuální sezóně Goldbergh sází na nadčasové střihy a barvy s nádechem módního lesku archiv klienta
Současné sportovní oblečení kombinuje funkčnost a moderní technologie s estetikou. Také je těžké si nevšimnout, že lyžařská střediska určují dnešní módní trendy nejen na sjezdovkách, ale i mimo ně. Inspirace horami si nacházejí cestu i do městského prostředí a módní lyžařské bundy nebo doplňky, ve kterých jsme donedávna zdolávali naše oblíbené trasy, můžeme v zimě nosit i po návratu z výletu. Poradíme vám, které značky se specializují na kombinaci sportovního a ležérního stylu, a sledují trendy.

Módní oblečení na sjezdovku i po jízdě na lyžích – poznejte styl aprés ski

Dokonalým odrazem módy ve stylu horských středisek je aprés ski. Název pochází z francouzštiny a doslova znamená „po lyžích”. Inspirací byly staré fotografie lyžařů, kteří navzdory sportovnímu střihu a pohodlnému oblečení vypadali na sjezdovce i mimo ni velmi stylově a elegantně.

Dnes máme k dispozici tolik možností, jak si tvořit image s podporou nejlepších technologií designu a znalostí o materiálech, že se ani při intenzivním tréninku nemusíme vzdát stylového oblečení. Aprés ski kolekce nejsou k dostání pouze u velkých módních domů, ale především u profesionálních značek, které se zabývají výrobou funkčního a technického oblečení. Díky tomu si můžeme zkompletovat celou lyžařskou nebo snowboardovou výbavu, aniž bychom zapomněli na pohodlí nebo vzhled. Můžeme si vybrat z celé škály barev, originálních vzorů, metalických povrchů látek, designových detailů, ale také z funkčnosti přírodní vlny a podpory materiálů odolných proti vlhkosti, mrazu a větru.

Nejmódnější značky lyžařského a snowboardového oblečení

Některé značky zabývající se tvořením zimního sportovního oblečení mají obzvláště blízko k současným trendům a jejich ambicí je následovat současnou módu. Při výběru stylizace na sjezdovku a na odpočinek po jízdě stojí za to věnovat pozornost především těmto značkám: Goldbergh, Mackage, Perfect Moment a Rossignol.

Goldbergh – glamour sportovní oblečení očima návrhářky

Tato značka je dokonalým příkladem šikovného spojení módních návrhářů a lidí se zkušenostmi s tvorbou sportovního oblečení. Byla založena v roce 2009 jako luxusní značka sportovního oblečení pro ženy, které hledají rovnováhu mezi setrváním v trendech a pohodlím či podporou při tréninku. Vlivy glamour jsou patrné jak v designu a důrazu na detail, tak v zamilování si nejkvalitnějších materiálů.

V aktuální sezóně Goldbergh sází na nadčasové střihy a barvy s nádechem módního lesku. V kolekci tak najdeme černou a bílou jako základní barvy, ale také intenzivní fuchsiovou, drahé zlato či květinové a geometrické motivy. Zajímavou variantou budou lyžařské kalhoty Goldbergh ve vintage stylu: se střihem zvýrazňujícím postavu, vypasovaným, ale neomezujícím pohyb, s elegantními pruhy nebo s klasickým pepito motivem, ozdobené kontrastujícím páskem. Budou vypadat dobře jak při lyžování, tak při prohlídce města. Lze je kombinovat s lyžařskou bundou Goldbergh – nejnovější modely jsou pohodlné a praktické, ale také skvěle podtrhují pás pomocí charakteristického pásku.

Mackage – svrchní oblečení, které odolá každé teplotě

Specialisty na návrhy módních lyžařských bund pro ženy a muže jsou rovněž návrháři značky Mackage. Využívají nejnovější technologie, hybridní konstrukci a nejkvalitnější materiály tak, aby jejich svrchní oblečení bylo odolné proti dešti, větru a mrazu. Díky tomu jsou kolekce od Mackage nejvyhledávanější a získaly si pověst nejprestižnějších na světě. Lyžařské bundy Mackage na tuto sezónu prezentují různé tvary, barvy a povrchové úpravy. Vyberte si z lehké klasiky, oversize střihů, značkových péřových bund, kabátů nebo vest, které se hodí nejen na sjezdovku, ale i na zimní návštěvu města.

Perfect Moment – jedinečný retro design a kvalita

To by mohl být ten správný okamžik na sjezdovce. Vaše chvíle, protože když si vyberete oblečení z kolekce této značky, pozornost všech bude upřena právě na vás. Mikiny, bundy, lyžařské kalhoty a doplňky Perfect Moment v neobvyklých tvarech, vzorech a barvách se skvěle hodí na zimní výlet i na každodenní nošení. To vše v duchu 70. let dvacátého století: éry barev, zábavy a ducha svobody.

Pro tvůrce však není důležitý jen vzhled. Oblečení je vyrobeno z nejlepších materiálů: merino vlny, funkčních materiálů (lyžařské kalhoty Perfect Moment z nepromokavé látky Dermizax™ a se zateplením PrimaLoft®, obohacené o technologii Primeflex® zajišťující roztažnost ve všech směrech. Metalické lyžařské bundy Perfect Moment z nylonu Toray Airtastic™ s výplní z přírodního peří).

Rossignol – specialisté na sport

Značku Rossignol znají asi všichni milovníci lyžování. Již léta tvoří nejen vynikající vybavení, ale také oblečení zaměřené na zvětšování pohodlí během tréninku. Díky těmto zkušenostem návrháři a vývojáři přesně vědí, co je při aktivitě potřeba a jaké materiály a střihy se ověří nejlépe. Pokud má stylizace navazovat na profesionální vzhled lyžařů či snowboardistů, stojí za to rozhodnout se pro Rossignol. V aktuálních kolekcích sází na sportovní klasiku, která je kombinována s výraznými barvami a designovými detaily. Lyžařské bundy Rossignol se dokonale ověří na sjezdovce i mimo ni a udávají trendy elegantního aprés ski.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008