Takhle hubnou hvězdy: Na co sází Jennifer Aniston a další světové krásky?

 Krása 
24. listopadu 2018 18:06 / Martina Langová
  1
📷
6 fotografií v galerii
Zkuste diety podle světových hvězd Shutterstock
Nebojte se, ve shazování nadbytečných kilogramů nejste sami. Potýká se s tím téměř každá žena a v dnešní době už i spoustu mužů. Každý chce zkrátka vypadat co nejlépe. A jaký na to mají recept známé celebrity?

Krásná postava je snem každé ženy. Avšak ne každá má "shůry dáno". A tak si pomáháme, jak to jen jde. Každá z nás má svoji zaručenou metodu. I slavné osobnosti.

Drew Barrymore

Se svými 165 centimetry se musí snažit, aby vypadala dobře, protože na malé postavě je vidět každé deko navíc. Drew měla ale už odmalička oblé tvary. Má kulatý obličej, dolíčky i oblé bříško. Přesto se snaží, aby si stále držela svou ideální váhu.

Kdysi byla vegetariánkou, ale protože měla pořád chuť na maso, předsevzetí jej nejíst padlo. Snaží se proto nejíst sladké, pije nízkokalorické nápoje a hodně cvičí. Baví ji karate, běhání, tanec a minigolf. Když zhřeší, jedině s pytlíkem sladkého želé.

Catherine Zeta-Jones

Znáte tuhle hvězdu jinak než krásně upravenou a s dokonalou postavou? Přesto tomu tak nebylo vždy. Po porodu prvního syna jí zůstalo neuvěřitelných 20 kilo nadváhy. Přesto se zpět do formy dostala.

Veškeré živočišné tuky nahrazuje rostlinnými. Nejí tedy žádné maso ani sýry. Navíc pije hodně čisté vody, a pokud to jde, spí osm hodin denně. To prý pro ideální postavu stačí. Posilovny a cvičení ji moc nebaví.

Renée Zellweger

Pamatujete na Bridget Jonesovou? Kvůli této roli musela hlavní hrdinka nabrat deset kilogramů. Cpala se tučnými jídly - koblihami, hamburgery a hranolkami. Musela jíst i v noci. Přesto se po natáčení opět rychle dostala do formy.

Na radu svého lékaře se dala na nízkotučnou redukční dietu. Renée je navíc zapřísáhlá nekuřačka a vyhýbá se sladkostem. Drogou je pro ni běhání.

Jennifer Aniston

Nikdo by snad dnes už ani nevěřil, že tahle kráska měla kdysi s váhou problémy. Dnes má postavu přímo výstavní. O to více si svou linii ale hlídá.

Zarytě propaguje řeckou dietu. Hubnutí jde sice pomaleji, o to ale jistěji. Jí hodně ryb, masa, brambory, těstoviny a zásadně používá pouze panenský olivový olej. Co se pohybu týče, nedá Jennifer dopustit na běhání a jízdě na horském kole. Propadla také kouzlu budokonu, což je směsice bojových sportů, jógy, meditace a kardiotréninku.

Angelina Jolie

Přestože má už několik dětí, její postava je stále nádherná. Pravda, Angelina není typ ženy, který by měl kdy s váhou problémy. Takže můžeme jen závidět – někdo má holt do vínku dáno…

Po porodu se jí osvědčila organická dieta – jí hodně čerstvé zeleniny a omega-3 mastné kyseliny (hlavně mořské ryby). Snídá např. lososa s rajčaty nebo černý chléb s bylinkami, svačí mandle, ořechy nebo jablka s medem a obědvá či večeří makrely, grilovaného tuňáka s řeřichou nebo špenát.

Demi Moore

Demi je zastánkyní syrové stravy. Tato dieta tělo dokonale pročistí. A o co jde? Jí se čerstvé ovoce a zelenina, rybí sushi nebo carpaccios. Demi Moore se nevyhýbá ani sportu – každé ráno běhá!

Jessica Alba

Zpěvačka, která nikdy s váhou problémy neměla. Tedy dokud neotěhotněla. A po porodu to bylo ještě horší. Nabraných kil se nemohla zbavit.

Nasadila si speciální bikini dietu. Ta zabírá téměř okamžitě. Den se začíná energeticky hodnotným jídlem, jako jsou třeba vejce natvrdo nebo míchaná vajíčka s toastem. Následuje cvičení a pak už se jí jen zdravé a hlavně vyvážené jídlo. Nesmí chybět libové maso a spoustu zeleniny. Jí se 5x denně.

Madonna

Na svůj věk ani omylem nevypadá. Je to tím, že Madonna o svoje tělo pořádně pečuje a na zevnějšku si dává opravdu hodně záležet.

Stejně jako např. Gwyneth Paltrow je stoupenkyní makrobiotické diety. A co se pod tímto termínem ukrývá? Je to spíše životní styl než dieta jako taková: smíte jíst pouze přírodní, chemicky neošetřované potraviny. Potraviny musí být čerstvé a šetrně připravené. Kromě ryb je to čistě veganská strava (tedy žádné maso, vajíčka, sýry ani jogurty). Také chleba se pro vás stane naprostým tabu. Zato si můžete dopřát řasy, luštěniny, salát a obilnou kaši.

K hezké postavě také neodmyslitelně patří pleť bez vrásek. Je to stejný problém. Kdo nemá od přírody dáno mít hladkou pleť, bude vždycky bojovat. A třeba s vrásky kolem úst bývá boj velmi těžký.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47