Skiareál ve Špindlu uklidí před zimou sjezdovky. Dobrovolníci dostanou skipasy

 Ostatní 
05. září 2018 14:59 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Úklidová akce Zelený Špindl odstartuje registrací dobrovolníků v centru města Skiareál Špindlerův Mlýn
Máte rádi hory a čistou přírodu? Rádi byste spojili příjemné s užitečným? Zapojte se do úklidové akce s názvem Zelený Špindl, kterou pořádá Skiareál Špindlerův Mlýn v sobotu 22. září. Kromě dobrého pocitu získá prvních sto dobrovolníků za pomoc s úklidem sjezdovek jednodenní skipas na zimu.

Všichni pomocníci se pak mohou těšit i na oběd v restauraci Stadion. Úklid města a sjezdovek plánuje skiareál pořádat dvakrát ročně – na podzim a na jaře.
 
Přestože je stále letní sezona v největším krkonošském středisku v plném proudu a lanovky na Medvědíně pojedou až do 18. listopadu, Skiareál Špidlerův Mlýn se již chystá i na nadcházející zimu. Součástí příprav je také úklid městečka a sjezdovek.

V lyžařských areálech se občas objevují odpadky od nezodpovědných turistů a je potřeba vyčistit tratě také od kamenů a dalších nečistot, které by mohly poškodit během lyžování skluznice. Úklidová akce Zelený Špindl odstartuje registrací dobrovolníků v den konání akce v Elektro Bike & Buggy centru za hotelem Savoy.

Prvních sto registrovaných získá jednodenní skipas platný na zimní sezonu 2018/2019. Ve 14 hodin všechny pomocníky pozve provozovatel areálu na oběd do restaurace Stadion na dojezdu sjezdovek ve Svatém Petru.

Veškeré bližší informace k programu najdou všichni zájemci na stránkách Skiareal.cz. „Předem všem moc děkujeme za pomoc,“ uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že skiareál hodlá úklidové práce realizovat každý rok na podzim a na jaře před letní sezonou.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008