Rok 2023 bude šťastným rokem pro pět znamení zvěrokruhu: Nejvíce budou těžit z astrologických konstelací Berani a Ryby

 Ostatní 
20. ledna 2023 09:20 / Pavla Krejčí
  3
📷
1 fotografie v galerii
Rok 2023 přinese některým znamením štěstí Pixabay
Nový rok, nové štěstí. Pět znamení zvěrokruhu to v letošním roce pocítí nejvíce. Především Berani a Ryby mohou v roce 2023 těžit z astrologických konstelací. Čeká je skutečně šťastný rok! A jak si povedou další znamení?

Nový rok teprve začal, ale pohled na konstelaci hvězd nabízí fantastické vyhlídky. Jupiter, Pluto, Saturn i Venuše se stále více zapojují a přinášejí pěti znamením zvěrokruhu úspěšnou a šťastnou předpověď. Přečtěte si, zda vaše znamení zvěrokruhu patří mezi ty šťastné!

Beran

Rok 2022 byl pro Berany poměrně bohatý na různé události, letošní rok však nabízí mnohem více šancí. Především v polovině května planeta Jupiter přinese příležitosti a posune Berany vstříc jejich štěstí. Vedle toho se budou zaměřovat na osobní růst. Všechny započaté projekty a aktivity budou s největší pravděpodobností úspěšné a nejenže to Berany namotivuje, ale především posílí jejich osobnost.

Býk

Býci budou těžit díky planetě Jupiter. V polovině května se planeta růstu, příležitostí a optimismu poprvé po 12 letech vrátí do tohoto znamení a vyvolá v Býcích velkou touhu po pohodlí, bezpečí a spokojenosti. Pokud měli pocit, že v životě ve skutečnosti nepokročili, mohla by tato starost brzy skončit. Jupiter dodává Býkům odvahu opustit zónu pohodlí. Zpočátku jim to může připadat trochu zvláštní, ale změny budou stát za to a zajistí jim lepší budoucnost.

Lev

Lvi si budou po čtyři měsíce v roce užívat vliv Venuše, planety intimity a romantiky. Bude to ideální období pro konečné řešení všech srdečních záležitostí. Během této fáze se znamení ohně naučí nejen více milovat samo sebe, ale bude mít také zvýšenou touhu být milováno ostatními. I když to zpočátku může přinést několik emocionálních vzestupů a pádů, do konce roku se bude Lev cítit šťastnější a jistější než kdy předtím.

Vodnář

Vodnáře od března čeká skvělé období. Saturn, planeta omezení a disciplíny, opustí toto znamení, proto se bude zdát vše lehčí a bezstarostnější. Svěží energie a kreativita se vrátí a umožní realizaci některých nových projektů. Vodnáře navíc od dubna podpoří planeta Pluto, takže se budou cítit jako jiní lidé.

Ryby

Jakmile v únoru do znamení Ryb vstoupí planeta Saturn, objeví se před nimi nespočet příležitostí a vyhlídky na štěstí. Naděje a přání se nakonec mohou splnit, jak v lásce, tak v práci – za předpokladu, že se toto vodní znamení bude snažit a cílevědomě půjde za svými sny. Saturn, planeta struktury, autority a hranic, jim v tom poskytne silnou podporu, takže v konečném důsledku Ryby nemají, co pokazit. Konečně si budou moci užívat života naplno!

Autorský článek, další zdroj: Freundin, Astrosage

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve