Poslední číslice roku narození o člověku mnohé vypovídá. Trojky jsou extrovertní, sedmičky uzavřené

 Ostatní 
18. října 2022 08:24 / Pavla Krejčí
  21
📷
1 fotografie v galerii
Numerologie o nás vypovídá mnohé Depositphotos
Numerologie je mocným nástrojem. Díky ní o sobě můžeme mnohé odhalit a mnohdy nám ukáže, kam v životě směřovat. Pokud tápete, hledáte smysl nebo odpovědi, magická nauka o číslech může být tím správným východiskem. Zjistěte, co o vás vypovídá poslední číslice vašeho roku narození.

Číslo 0

Pokud je poslední číslice vašeho roku narození 0, jste velmi otevřený člověk. Nemáte problém vyjádřit své myšlenky a ze všech sil se snažíte pochopit vše, co je před vás postaveno. Často se o vás mluví jako o někom, kdo je velmi přizpůsobivý. Zároveň jste chytří a mazaní, dokážete si se vším poradit a nemáte problém čelit výzvám.

Číslo 1

Jednička na konci značí velkou míru kreativity. Neustále před sebou posouváte limity a berete věci do svých rukou. Chápete věci na mnohem hlubší úrovni než většina ostatních lidí, což je pro vás z dlouhodobého hlediska skutečně přínosné.

Číslo 2

S dvojkou zakončující váš rok narození jste někdo, kdo má tendenci být trochu podceňován. Jste velmi silní a mocní, ale většina lidí si to neuvědomuje. Rádi děláte věci sami pro sebe a nedovolíte ostatním, aby vás zneužívali k vlastnímu prospěchu. Většina lidí s tím bojuje, ale pro vás je to přirozené.

Číslo 3

Pokud je poslední číslicí vašeho roku narození 3, jste někdo, kdo se rád spoléhá na ostatní. V tomto smyslu jste trochu rozmazlení, ale v podstatě potřebujete vedení. Jste někdo, kdo vyjadřuje silné emoce a neví, jak se držet zpátky. Máte velmi zajímavou představivost a upřednostňujete extrovertní způsob života. Většina lidí miluje váš smysl pro humor.

Číslo 4

Jste velmi trpělivý a důvěryhodný člověk. Nebojíte se dřít a mnohdy všechno ženete do extrému. Rádi konáte tak, aniž byste na sebe upoutali pozornost. V tomto světě můžete udělat tolik, ale raději byste při tom zůstali nepovšimnuti.

Číslo 5

Číslice pět symbolizuje, že jste velmi štědří. Také rádi riskujete a někdy je pro vás těžké usadit se na jednom místě. Patříte mezi extrémně nezávislý typ člověka, a pokud jde o lásku, neusadíte se rychle. K tomuto životnímu zlomu musíte postupně dospět.

Číslo 6

Sympatie je synonymum k číslici 6. V lidech vzbuzujete pocit, že vám mohou věřit a svěřit se se vším, co je trápí. Ochotně a tvrdě pracujete a nemáte problém se postavit za ty, kteří nemohou jednat sami za sebe. Hojně se zapojujete do životů svých nejbližších a spoustu problémů, kterými procházejí, berete na svá bedra. Jste velmi jedinečný typ člověka.

Číslo 7

Sedmička je vskutku jedinečné číslo. S největší pravděpodobností jste introvertní a uzavření. Rádi zkoumáte věci prostřednictvím světa knih namísto toho, abyste čelili realitě. Máte dost rezervovanou osobnost a k lidem přistupujete poměrně odtažitě. Proto býváte nepochopení těmi, kteří vám nejsou blízcí. Jste opravdu složitá osobnost, ale právě to z vás dělá někoho jedinečného.

Číslo 8

Jste člověk, který pracuje mnohem tvrději, než by měl. Jste velmi ambiciózní, a to je něco, co je dobré i špatné. Máte tendenci mít silné vůdčí schopnosti, ale také jste občas dost hádaví. Většina lidí vás nedokáže pochopit nebo s vámi jednat.

Číslo 9

Pokud je poslední číslicí vašeho roku narození 9, jste sofistikovaní, přemýšliví a odvážní. Vaší největší předností je soucitnost a nejraději byste se pro ostatní rozdali. Takovou míru otevřenosti a nabízené pomoci v dnešní době tolik nevidíme. Také jste velmi talentovaní a skvělí v sebevyjádření. Většina lidí na vás z mnoha důvodů přirozeně žárlí, jelikož by chtěli být na vašem místě.

Autorský článek, další zdroje: svetzeny.cz, allure.com

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod